04 / 05 / 2024

Şevki Cem Özçakıcı

Şevki Cem Özçakıcı

Taş Mimarlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tuğrul Aykutoğlu, Şevki Cem Özçakıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarına ve yerinde dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Güya beğenmezlerdi. Ama şimdi TOKİ bizim yüz akımız oldu” dedi.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Amiral gemisi performansı ve göz alıcı özellikleriyle OnePlus Ace 2 Pro!

Çin'de yakında tanıtılacak olan OnePlus Ace 2 Pro'nun özellikleri sonunda gün yüzüne çıktı! Bu heyecan verici cihazla ilgili tüm detayları sizlerle paylaşalım...

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Çakıcı: Gıda krizi kapıda!

Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Hakan Çakıcı, 6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde gıda krizi yaşanabileceğini söyledi. 

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un pürüzsüz kaydırma sağlayan akıcı ekranıyla beğeni toplayan modellerinden Samsunf Galaxy S21, geniş depolama kapasitesi ve uzun süre yeten pil ömrüyle öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S21 FE indirime girdi mi? Fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Şevki Cem Özçakıcı Haberi

Şevki Cem Özçakıcı

Taş Mimarlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tuğrul Aykutoğlu, Şevki Cem Özçakıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Taş Mimarlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü mimarlık iç mimarlık proje danışmanlık tasarım ve taahhüt hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Taş Mimarlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Mehmet Şevki Paşa Caddesi,...