27 / 05 / 2024

Seydişehir-Manavgat Demiryolu sözleşmesi

Seydişehir-Manavgat Demiryolu sözleşmesi

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Şehir hastanelerinde kira sözleşmesi tartışması!

TTB Merkez Konseyi Üyeleri, Sayıştay’ın 2019 Sağlık Bakanlığı Denetim Raporu’nda yer alan tespitlere vurgu yaparak, kamuyu zarara uğratan şehir hastaneleriyle yapılan sözleşmelerin “tazminatsız feshedilmesi” gerektiğini belirtti.

Altınordu Terminali'nin sözleşmesi imzalandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde hayata geçirilecek olan terminal binasının sözleşmesi imzalandı.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Ataşehir Finans Kule'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk Gayrimenkul, Ataşehir Finans Kule'nin kira sözleşmesi bildirisini yayınladı.

Tekirdağ Büyükşehir Hizmet Binası'nın sözleşmesi imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri ile Yapım İşi Sözleşmesi imzaladı.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler!

Toplamda 63 adet daire alt gelir için satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler...

TOKİ Nevşehir Kale projesinde sözleşmeler 18 Temmuz'da imzalanacak!

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4. Etap olarak yaptırılan 577 konuttaki hak sahiplerinin TOKİ ile yapacağı Gayrimenkul Satış Sözleşmesi 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacak.

Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ataşehir Finans Kule Binası kira sözleşmesi yayınlandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu'nun sözleşmesi imzalandı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran'da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı. Firma ile sözleşme imzalandı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesini Temat-Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi kazandı.

Reysaş, Elmas Hizmet Tedarik İnşaat'la inşaat sözleşmesi imzaladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Tepebaşı'nda, İstanbul Üsküdar'daki binanın inşaat işleri için Elmas Hizmet Tedarik İnşaat'la inşaat yapım sözleşmesi imzaladı.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu ihalesine 7 firmadan teklif!

Ön seçim müracaatları 20 Şubat, 12 Haziran’da ihale teklifleri toplanan Seydişehir-Manavgat Demiryolu Projesi Etüt, proje ve mühendislik ihalesine 7 firma teklif verdi.

Otogar-Sekapark tramvay hattı sözleşmesi imzalanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında Otogar-Sekapark arası tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalanıyor.

Seydişehir-Manavgat Demiryolu sözleşmesi Haberi

Seydişehir-Manavgat Demiryolu sözleşmesi

TC. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün "Seydişehir-Manavgat Demiryolu Etüt. Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmeti" ihalesi sonuçlandı. Yaklaşık maliyeti 9 milyon 132 bin lira olan ihaleyi kazanan Temat- Su-Yapı-KMG Proje ortak girişimi 6 milyon 944 bin 705 lira üzerinden sözleşme imzaladı, Makam ve noter onayının alınmasından sonra sözleşme yürürlüğe girecek. 


Demiryolu kesin projesi etüt, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetlerine ilişkin aşağıda belirtilen ve detayları başlıklar altında verilen hizmetleri kapsar, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde (Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, TCK Genel Müdürlüğü, vd.) ulaştırma master planlarından, stratejik planlamalara ve İmar planlarına değin gerekli her türlü araştırma ve çalışmanın yapılması. 

Yürütülen ve tasarlanan her Ölçekteki (uluslar arası, ulusal, kentsel vd.) projeler ve yatırım programları çerçevesinde her...