02 / 05 / 2024

Seyfi İyiyürek

Seyfi İyiyürek

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, Türkiye'de yaşayan emeklilerin yüzde 80'ninin konutu bulunmadığını, emeklilerin özel konuta sahip olabilmeleri için hükümetten bir yasa çıkarmalarını bir kez daha talep etti.

Seyfi İyiyürek: Emekliler konut sahibi olabilmek için hükümetten yasa bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, Türkiye'de yaşayan emeklilerin yüzde 80'ninin konutu bulunmadığını, emeklilerin özel konuta sahip olabilmeleri için hükümetten bir yasa çıkarmalarını bir kez daha talep etti.

Seyfi İyiyürek: Kentsel dönüşümde evi olmayan emeklilere öncelik verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi'ni Karalar, emekliler derneğini kendi evi gibi gördüğünü, il başkanlığı döneminde derneğin önemli desteğini aldığını belirtti.

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!

BİM’in merakla beklenen 9 Haziran tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de bu hafta, ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran 2023...

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Luxell Börekçi Turbo Midi Fırın kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Ekmek ve börek yapma fonksiyonlarına sahip Luxell Börekçi Midi Fırın ergonomik ve pratik bir ürün olup pek çok farklı yemeğin pişirilmesini sağlayarak mutfakta işinizi kolaylaştırır. Peki midi fırının özellikleri neler ? 

Kırmızı et pahalı değil! 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabiliyor!

Yeni yılla birlikte ete gelen peş peşe zamlarla etin kilo fiyatı 200 TL'ye ulaştı. Ancak ilginç bir hesap söz konusu. Kırmızı etin 1 kilosuyla börek 3 kilosuyla bir kilo baklava alınabilmesi etin pahalı olmadığı yorumlarına neden oldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Seyfi İyiyürek Haberi

Seyfi İyiyürek


Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, Türkiye'de yaşayan emeklilerin yüzde 80'ninin konutu bulunmadığını, emeklilerin özel konuta sahip olabilmeleri için hükümetten bir yasa çıkarmalarını bir kez daha talep etti. Bir yandan yaşam mücadelesi veren, bir yandan da konut sahibi olamadığından dolayı adeta "Dert küpü" olan emeklilerin durumunu hükümete duyuran İyiyürek, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde bu imkanın sağlanabileceğine dikkat çekti. Adana'da, 40 bin civarındaki üye sayısıyla en büyük ve en etkin bir sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi Başkanı İyiyürek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dedi: "SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri aldığı ikramiyeyle ev sahibi olamadığından maalesef emeklilerin yüzde 80'ni kira ödüyor. Kira ödeyen ve kendisine ait sıcacık bir yuvası olmayan emeklilerimiz...