16 / 05 / 2024

Seyfi Peçen

Seyfi Peçen

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfi Peçen, Serkan Baştuğ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

İstanbul’un nisan ayı zam şampiyonları peş peşe açıklandı! En yüksek artış ayakkabıda!

İstanbul'un zam şampiyonları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda nisanda önceki aya göre en çok erkek ayakkabı ücreti yükselirken en fazla düşüş yeşil soğanda gerçekleşti. İşte diğer ürünler ve zam oranları...

Memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi

Gram altında en kritik seviye resmen belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! 6 dev kurum peş peşe rakam verdi. Hemen bakın...

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Hemen bakın

Bir buçuk ay sonra yükselişe geçen altın için çok önemli uyarı geldi! Rakamlar peş peşe verildi! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Seyfi Peçen Haberi

Seyfi Peçen

Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyfi Peçen, Serkan Baştuğ tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


Bakrom Mineral Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi;  b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden  haklarını devir almak.  c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak.  d. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması,...