18 / 05 / 2024

seyhan dilberler Sekisi

seyhan dilberler Sekisi

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Adana Dilberler Sekisi'ndeki yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Adana'da heyelan nedeniyle istinat duvarının çökmesi üzerine tek yönlü olarak araç trafiğine kapanan Dilberler Sekisi'nde onarım çalışmalarının ağır ilerlemesi büyük tepki topluyor.

Seyhan Belediyesi'nde ruhsat skandalı!

Seyhan Belediyesi, Saray Bar'a 2014'te verdiği işyeri açma ruhsatını, '50 metre mesafede eğitim kurumu var' diyerek iptal etti. Seyhan, ruhsatı verirken mesafeyi 100 metre olarak ölçmüştü.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru günü!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Projede 1.043 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları başvuru!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları başvuru süresi 10 Eylül itibariyle başlayacak. Projede 96 aydan 120 aya kadar vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Seyhan'da Yükseliş Koleji'nin usulsüz tadilat çalışmaları sürüyor!

Ziyapaşa Mahallesi'ndeki yol gaspına göz yuman Seyhan Belediyesi, Yükseliş Koleji'nin yaptığı tadilat çalışmalarını da izlemekle yetiniyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap fiyatları!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi'nde yüzde 25 peşinatta 120 ay vade uygulanıyor. Projede 151 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap fiyatları...

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.043 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor. Daire fiyatları 166 bin 942 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Seyhan Belediyesi Doğ-Ka Grup projesine onay verdi mi?

Seyhan Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir arsaya 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına olanak tanıyan mimari projeye nasıl onay verdiği merak konusu...

Seyhan Havalimanı uçuş maniasındaki binalar yıkılacak mı?

DHMİ yetkililerinin şikayeti üzerine Seyhan Belediyesi tarafından mühürlenen yeni Emniyet Binası'nın 6 katının yıkım kararından sonra yüzlerce binanın yıkım kararı olduğu ortaya çıktı.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

seyhan dilberler Sekisi Haberi

seyhan dilberler Sekisi

Büyükşehir Belediyesi'nin mart ayı son oturumu Hüseyin Sözlü'nün başkanlığında yapıldı. Seyhan Nehri ve yeşil manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken Dilberler Sekisi'nde ormanlık alan içerisinde kaçak olarak yıllardır faaliyet gösteren Atosev Sosyal Tesisleri'nin 1/5000'lik imar düzenlemesine yönelik komisyon raporu oylamaya sunuldu. Kaçak tesisin yasal hale getirilmesini sağlayacak bu düzenleme, tartışmalara neden oldu.


CHP'li Meclis Üyesi Yusuf Akıncı, kaçak tesisin yasal hale getirilmeye çalışılmasını 'güç' kavramına bağladı. Tesisin çok önemli bir yeşil alanda bulunduğunu vurgulayan Akıncı, "Güçsüzler yaparsa olmaz ama güçlüler yapıldı oldu. Biz yasal olmayan böyle bir yeri, burada aldığımız kararla yasal hale mi getireceğiz? Adnan Menderes Bulvarı'nda birçok yeri yarın göreceksiniz, 'Ne kadar nitelikli olursa olsun yıkacağız' diyecekler. Burası ise böyle tutulacak. Tesis tam ormanın içinde bulunuyor. O yapının orada kalması...