29 / 04 / 2024

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Adana Seyhan'da 12.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, 6 arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 1 Ekim'de yapılacak..

Adana Seyhan Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Adana'nın Seyhan ilçesindeki 2 arsa satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 951 bin TL olarak belirlendi.

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Adana Seyhan'da 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, iki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 11 Ekim'de saat 15:00 ve 15:15'te gerçekleşecek..

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Zeydan Karalar: Seyhan Sucuzade'deki dönüşümde mağduriyet yok!

Adana Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade Mahallesi'nde yaşayan bazı insanların evlerinin değerinin altında alınmaya çalışıldığı iddiasına tepki verdi.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 6 Aralık'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar Haberi

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar,  göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalarını ve projelerini tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.


 İMAR KOMİSYONU TAM YETKİ VERDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu yaptığı son toplantıda Mestanzade, Şehitduran, Döşeme, Barbaros ve Yeni Bey mahallesindeki risk altında olan binalar için kanunun 73'ncü maddesi gereği Seyhan Belediyesi'ne tam yetki verdi. Rakamsal olarak baktığımızda  Barbaros ve Bey Mahallesi'nde Proje alanı 444.071 metrekare, hak sahibi bin 760 kişi, bağımsız bölüm sayısı 3 bin 128 adet yapılacak konut sayısı 4 bin 80 adet, yapılacak iş yeri sayısı 196 adet.


KARALAR ANKARA'YA GİDECEK

Bu gelişmeler üzerine Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki günlerde Ankara'ya gideceği belirtildi....