19 / 05 / 2024

seyhan tekel arsası nerede

seyhan tekel arsası nerede

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Adana Seyhan'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Adana 1. İcra Dairesi Adana ili, Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi, 1039 ada, 313 parselde yer alan imalathaneyi ve arsasını 38 milyon 714 bin 610 TL'ye satıyor...

Adana Yüreğir'de 77 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 77 milyon 193 bin 662 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Seyhan'da 12.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, 6 arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 1 Ekim'de yapılacak..

Adana Seyhan'da 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, iki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 11 Ekim'de saat 15:00 ve 15:15'te gerçekleşecek..

Adana Seyhan'da 3.2 milyon liraya satılık arsa!

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'da bulunan konut alanı imarlı arsasını satıyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Adana Seyhan'da 6 milyon TL'ye satılık dükkan!

Adana Sulh Hukuk Mahkemeleri, Seyhan Kuruköprü Mahallesi'nde bulunan dükkan ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış bedeli 6 milyon 8 bin 948 TL olarak belirlendi.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Seyhan'da tekel arazine AVM kararı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahalle si'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Tekel arazisine yapılması planlanan AVM kararını oy birliğiyle iptal et

Seyhan'da AVM imar planı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi, toplanarak AVM kararını oy birliğiyle iptal etti.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası'nın arsası ihalesiz satılmak istenmiş!

1990 yılında Mecidiyeköy'deki Tekel Likör Fabrikası'nın arsası, TEKEL Genel Müdürlüğü tarafından ihalesiz, 150 milyar liraya MNG Holding'in patronuna satılmak istenmişse de Başbakan Yıldırım Akbulut satışa engel olmuş.

Torunlar Beykoz Paşabahçe Tekel Fabrikası arsasında projeye hazırlanıyor!

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe'deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı.

ÖİB Seyhan arsasına en yüksek teklif Şahinoğulları İnşaat'tan!

ÖİB'nin Adana Seyhan'daki arsa için en yüksek teklif Şahinoğulları Nakliyat Hafriyat İnşaat Otomotiv Taahhüt Tic. ve Sanayi Ltd. Şti. tarafından verildi

seyhan tekel arsası nerede Haberi

seyhan tekel arsası nerede

Adana'da DOP kesintisi yapılmadığı için sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak 52 dönümlük Tekel arsasının AVM yapılmasına karar veren Seyhan Belediye Meclisi, kamuoyu baskısından bunalınca olağanüstü toplanDı. Zeydan Karalar başkanlığında toplanan Seyhan Belediye Meclisi, Tekel arsasını AVM'ye dönüştüren imar değişikliğini iptal etti. Yapılan 5 itirazdan birinin CHP'li Ercan Çetin'e ait olması dikkat çekti. Çünkü Çetin, önceki oylamada deği ısrarla imar değişikliğini savunmuştu. 


İTİRAZLAR GÖRÜŞÜLDÜ 

Olağanüstü toplantıda CHP'li Meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Ercan Çetin, Marsa Yağ Sanayi Ticaret A.Ş., Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şubesi adına Yaşar Tanrıverdi, Murat Çelik ve Hasan Yalçın'ın yaptığı itirazlara ilişkin ilgili komisyonların kararı görüşüldü. Tanrıverdi ve Çelik'in itirazını reddeden komisyonlar, Yalçın tarafından yapılan itirazın sosyal ve teknik altyapı alanlarının yetersiz olduğu kısmını kabul ederken...