06 / 05 / 2024

Seyhun Altundağ

Seyhun Altundağ

Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhun Altundağ, Can Ongun Gürer, Erdem Gülen, Erman Alemdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ve3 Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sancaktepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Kalkan, Mehmet Asım Altundağ ve Eyüp Güney ortaklığında kuruldu.

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahri Seyhun tarafından kuruldu.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Konut piyasasında yaz hareketliliği başladı!

Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar, konut sektöründe yaz hareketliliğin başladığını dile getirdi. Özellikle deniz kenarı bölgelerde satış ve kiralarda artış yaşanıyor. 

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asvizyon İnşaatçılık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Altundağ tarafından kuruldu.

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhun Gayrimenkul Yatırım Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Seyhun tarafından kuruldu.

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Konut almanın tam sırası!

Masse 360 Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlığı Kurucusu Seyhun Acar, "2020 yılında mevcut stokların da azalmasıyla birlikte yeni konutların yapımı da hızlanacak. Ev fiyatları daha da artacak. Konut almanın tam sırası" dedi...

Gayrimenkul hizmetleri MASSE ile tek elde toplandı!

Seyhun Acar, ticaret hayatına çocukluk yıllarında su satarak başladı.  Sigorta ve kuyumcuk gibi farklı sektörlerdeki başarılarından sonra, gayrimenkul alım satımında A’dan Z’ye her hizmeti birleştirdiği özgün bir marka oluşturdu. 

Seyhun Altundağ Haberi

Seyhun Altundağ

Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhun Altundağ, Can Ongun Gürer, Erdem Gülen, Erman Alemdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Gaga Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca maksat ve konuları şunlardır. a-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, b- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri...