05 / 05 / 2024

Seyit Ali Yazkan

Seyit Ali Yazkan

Say Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyit Ali Yazkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semka Kapı Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Özden tarafından kuruldu.

Bahçelievler'deki 15 bin bina depremde yıkılacak! 

Bahçelievler'de dün 7 katlı bir binanın çökmesi, depremde yıkılabilecek binaları gündeme getirdi.  CHP’li meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş, "Bahçelievler'de 22 bin yerleşim bölgesi var. ‘6.5-7 büyüklüğünde depremde bunun 15 bini yakılacak' dedi... 

Kuytu Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuytu Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şenoğlu ve Seyit Ali Yetkin ortaklığında kuruldu.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Rsg İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Rsg İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Seyit Ali Gündüz, Rıza Gündüz ve Heval Sedar Gündüz ortaklığında 2 milyon 852 bin 264 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Malkara Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümürtaş, yapımı devam eden Malkara Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Yurdakul, modern devlet hastanesinin bağlantı yollarının en kısa zamanda yapılmaya başlanacağını belirtti.

Say Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Say Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyit Ali Yazkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Osmancık Koyunbaba Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları başlatıldı!

Adını, Anadolu' nun tanınmış velilerinden Koyun Baba lakaplı Seyit Ali'den alan ve asıl adı Osmancık İkinci Beyazıt Köprüsü olan Osmancık Koyunbaba Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları başlatıldı...

SRD Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRD Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyit Ali İlgin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta İnnovia 3 G Blok'ta kuruldu.

Manisa'da bir evde yangın çıktı!

Manisa'da Seyit Ali Mahallesi 183 Sokak'ta bir evde yangın çıktı. Kula ilçesinde, tek başına yaşadığı öğrenilen Hanife Güneyli ( 82 ), evinde çıkan yangında hayatını kaybetti...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Seyit Ali Yazkan Haberi

Seyit Ali Yazkan

Say Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Seyit Ali Yazkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Say Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...