09 / 05 / 2024

seyit ileri

seyit ileri

Yeni mahalle, dönüşüm için imar planını bekliyor Canik Belediye Başkan Yardımcısı İleri, Yeni mahalle'de kentsel dönüşüm çalışması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayının beklendiğini söyledi...

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

'İleri gitmenin tek yolu' sloganıyla Seat Tarraco Mayıs zammı ne kadar oldu?

Seat Tarraco, Seat markasının SUV segmentindeki varlığını güçlendirmek için üretilmiştir. Seat, Tarraco'yu "geniş ve çok yönlü bir SUV" olarak konumlandırmıştır. ileri teknolojik özellikler ve gelişmiş güvenlik sistemleri gibi birçok özellik sunar.

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Tüm çiftçileri ilgilendiren haber geldi! Bugün başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tüm çiftçileri ilgilendiren uygulamayı açıkladı. Çiftçi Kayıt Sistemi bugün itibari ile e-Devlet üzerinden başladı. İşte e-Devlet üzerinden kullanılacak ÇKS'nin ayrıntıları.

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

seyit ileri Haberi

seyit ileri


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Canik ilçesi Yeni Mahalle'de yaklaşık 70 dönüm büyüklüğündeki arazide uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm çalışması için hazırlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayını beklediğini açıkladı. 


Canik Belediye Başkan Yardımcısı Seyit İleri, Yeni Mahalle de 70 dönüm arazi üzerinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Söz konusu arazinin içerisinde yanındaki toprak sahalan ile birlikte 19 Mayıs Stadyumu ve Hurdacılar Sitesi'nin bulunduğunu söyleyen ileri, "Söz konusu bölgenin bir kısmı ile ilgili olarak Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaşma yapıldı, bazı yerlerle ilgili olarak da kamulaştırma işlemleri yapılıyor. Bölgenin dönüşümü için hazırlanan imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay bekliyor." dedi. 



İtirazlar değerlendiriliyor.


Söz konusu kentsel dönüşüm planı için hazırlanan imar planına Yeni Mahalle Muhtarlığı ile Samsun...