04 / 05 / 2024

Seyitahmet Sancak kimdir

Seyitahmet Sancak kimdir

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak kimdir? Seyitahmet Sancak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyitahmet Sancak, ne zamandan beri Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

1 milyon 040 lira kira bedeli ödendi!

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak yaptığı yazılı açıklamada, kurum olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi. Osmancık İlçesinde 300 kişilik öğrenci yurdunun kabul işlemlerini tamamladıklarını dile getirdi.

Sancak Işıltan Ünaldı kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı kimdir? Sancak Işıltan Ünaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı 'nın biyografisi..

Seyitahmet Sancak kimdir?

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak kimdir? Seyitahmet Sancak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyitahmet Sancak, ne zamandan beri Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

2017 yılına kadar tüm binalarda enerji kimlik belgesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Çorum İl Müdürü Seyitahmet Sancak, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Ocak 2011 tarihinde yürürlüğe giren yönetmelik gereği 2017 yılına kadar tüm binalarda enerji kimlik belgesi bulundurulmasının zorunlu olması durumunu belirtti...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Seyitahmet Sancak kimdir Haberi

Seyitahmet Sancak kimdir

Seyitahmet Sancak kimdir?

Seyitahmet Sancak, 12.12.1956 tarihinde Ladik’ te doğdu. İlkokulu Ladik Merkez İlkokulu’nda tamamladı. Ortaöğrenimini Akpınar İlköğretmen Okulunda bilâhare Okul idaresi tarafından okul üçüncüsü olarak Ankara Yüksek Öğretmen Okuluna gönderildi. 


1974 yılında Ankara Yüksek Öğretmen Okulu bünyesindeki İlköğretmen Okulundan mezun oldu. 

1982 yılında Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İNŞAAT FAKÜLTESİ’ni bitirdi. Vatani görevini Adana-Osmaniye’de 2.Ordu Panel Köprücü Bölüğünde İstihkâm Asteğmen olarak tamamladı. 


Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü’nde dört yıl süreyle spor tesisleri kontrol mühendisliği yaptı. 

Daha sonra Bağ-Kur Genel Müdürlüğü İnşaat Dairesi Başkanlığında hizmet binaları ve rant tesislerinin kontrol amirliğini yaptı. 


Kardeşinin 1987 yılında Mardin-İdil’de vefat etmesi üzerine aile bütünlüğünü sağlamak amacı ile Samsun Köy Hizmetler İl Müdürlüğü’ne yatay geçiş yaptı. Burada 7 yıl süreyle yol inşaatları, içme suyu ve kanalizasyon projesi üretti ve...