21 / 05 / 2024

Seyitgazi odunpazarı yolu asfaltlama çalışmaları

Seyitgazi odunpazarı yolu asfaltlama çalışmaları

Tramvay çalışmaları nedeniyle hayli zamandır gerek yolcuların ve gerekse araç sahiplerinin zor durumda kaldığı Seyitgazi yolunun Yıldıztepe - Gültepe arasındaki kısmındaki yolun çift taraf asfaltlanıyor...

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Odunpazarı Seyitgazi yolu asfaltlanıyor!

Tramvay çalışmaları nedeniyle hayli zamandır gerek yolcuların ve gerekse araç sahiplerinin zor durumda kaldığı Seyitgazi yolunun Yıldıztepe - Gültepe arasındaki kısmındaki yolun çift taraf asfaltlanıyor...

81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'ne 2 milyon lira destek sağlanacak!

Hava kirliliğinin önlenmesi için de toplu taşıma araçlarıyla bisiklet kullanımını özendirmeyi istediklerini vurgulayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu çerçevede ''81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'' hazırladıklarını ifade etti

Evliya Çelebi Kültür Yolu projesi tamamlandı!

Ünlü gezgin Evliya Çelebi'nin "Seyahatname" sinde geçen 1671 yılındaki hac yolculuğu güzergahının, Türkiye'nin ilk uzun mesafe yürüyüş ve atlı gezi yolu olması amacıyla hazırlanan "Evliya Çelebi Kültür Yolu" tamamlandı..

Kırklareli'nde Sultanlar Yolu Projesi'nin açılış toplantısı yapıldı!

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın 2013 Yılı Mali Destek Programlan kapsamında destek verdiği 'Sultanlar Yolu Projesi'nin açılış toplantısı Kırklareli'nde yapıldı..

Cebri icra yolu ile gayrimenkul satışı!

Cebri icra yolu ile gayrimenkul satışı için öncelikle borçlunun bulunduğu yerdeki tapu sicil müdürlüğü yada müdürlüklerine müzekkere yazılarak taşınmazın var olup olmadığının araştırılması işlemi yapılıyor...

Pamukkale-Çeltikçi yolu hizmete açıldı!

Denizli merkeze bağlı Çektikçi köyü ile Pamukkale beldesi arasındaki 5 kilometrelik bağlantı yolu, yapılan asfaltlamanın ardından trafiğe açıldı. Asfaltlama çalışmasından sonra bölgedeki tarlalar da tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu.

Beyhekim-TOKİ yolu üzerinde kimsesizler için sosyal tesis yapılıyor!

Hüseyin Hüsnü Tenekeci, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol ile Beyhekim-TOKİ yolu üzerinde 11 bin 500 metrekarelik bir arsa tahsis edilerek kimsesizler sosyal tesisi inşaatı başlatıldığını belirtti...

Frig Vadisi'ni yürüyerek keşfetmeyi sağlayan "Frig Yolu" tamamlandı!

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir illerini kapsayan Frig Vadisi'ndeki tarihi ve doğal güzellikleri yürüyerek ve bisikletle keşfetmeyi sağlayacak 'Frig Yolu' tamamlandı. Bu yolla birlikte tarihi ve kültürel bir gezi sağlanacak..

Veraset yolu ile kuru mülkiyetin intikali!

Kuru mülkiyet, intifa hakkından bağımsız olarak kişinin mülkiyet üzerinde sadece satış hakkına sahip olduğu mülkiyettir. Peki veraset yolu ile kuru mülkiyetin intikali ne şekilde gerçekleşiyor?

Arnavutköy, Eski Edirne Asfaltı-Çilingir Yolu Arası Viyadükleri yapım işi!

Arnavutköy, Eski Edirne Asfaltı - Çilingir Yolu Arası Viyadükleri İle Bağlantı Yolları İnşaatı yapım işi ihalesi 10 Ekim 2013 tarihinde saat 11:00 'de Merter Güngören 'de gerçekleştirilecek.

Seyitgazi odunpazarı yolu asfaltlama çalışmaları Haberi

Seyitgazi odunpazarı yolu asfaltlama çalışmaları


Eskişehir'in Odunpazarı bölgesinden geçen Seyitgazi yolunun asfaltlanma çalışmaları sürüyor.


Tramvay çalışmaları nedeniyle hayli zamandır gerek yolcuların ve gerekse araç sahiplerinin zor durumda kaldığı Seyitgazi yolunun Yıldıztepe-Gültepe arasındaki kısmındaki yolun çift taraf asfaltlanıyor. Çalışmaları Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince süratle devam ediyor. Yıldıztepe ve Gültepe mahallesinde oturan vatandaşlar, çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirterek,çok kısa bir zaman sonrada tramvayın artık sefere konulmasının istediklerini belirttiler.



Ay...