16 / 05 / 2024

Seyr-i İstanbul satışları

Seyr-i İstanbul satışları

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

İki ilde 5 iş yeri satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bilecik ve Ordu'da yer alan 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

İstanbul'da beklenen deprem konut satışlarını vurdu! 

Kahramanmaraş depremlerinden sonra yabancıya konut satışlarında düşüş yaşandı. Özellikle satışlarda en büyük darbeyi İstanbul aldı. Uzmanlar gerilemedeki unsurlardan ilkinin kentte beklenen büyük deprem olduğuna işaret etti.

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları 14 aydır artıyor!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği’nde (AB) toplam otomobil satışları Eylül ayında yıllık yüzde 9,2 artış gösterdi. İşte Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği tarafından açıklanan o rakamlar...

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Avrupa Birliği'nde yeni otomobil satışları yüzde 18,5 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 18,5 arttı ve 938 bin 950'ye ulaştı.

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Deprem olasılığı tercih değiştirtti! İki ilde emlak satışları patladı

Son depremlerin ardından olası İstanbul depremi endişesi, Edirne ve Kırklareli'nde emlak satışlarında artışları patlattı. İşte tüm detaylar...

Seyr-i İstanbul satışları Haberi

Seyr-i İstanbul satışları

Toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimden meydana gelen proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.


Birçok sosyal yaşam seçenekleri sunulan projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire satışlarına Şubat ayında olması belirlenen Seyr-i İstanbul proje toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.


Lokasyon bilgisine göre Seyr-i İstanbul projesi Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek.


Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Tülay...