15 / 05 / 2024

Seyr-i İstanbul zeytinburnu ulaşım

Seyr-i İstanbul zeytinburnu ulaşım

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Şubat ayında satışa sunulacak.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Zeytinburnu Seyitnizam'da imar planı değişikliği!

İstanbul Zeytinburnu İlçesi, Seyitnizam Mahallesi 2980 ada 3 ve 27 sayılı parseller ile 3305 ada 28 sayılı parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesis meclis gündeminde!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılacak spor tesisinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Seyr-i İstanbul zeytinburnu ulaşım Haberi

Seyr-i İstanbul zeytinburnu ulaşım

Seyr-i İstanbul Topkapı'da daire fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmadı. Şubat ayında basına tanıtılacak proje Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek. 


Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje 350 adet konut olmak üzere 500 adet bağımsız birimden oluşacak. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı Seyr-i İstanbul Konutları Topkapı'da, Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın mesafede hayata geçirilecek. 


Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Özge...