30 / 04 / 2024

seyri adalar kur farkı

seyri adalar kur farkı

Yapı Yatırım tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar'da kur farkı satış fiyatlarına yansıtılmadı. 120 dairenin yüzde 30'unun satıldığı projede son 50 konut, zamsız fiyatlarla satılacak.

Kur korumalı mevduatta son 2 haftada rekor artış! Tasarruf sahibi yeniden KKM hesaplarına hücum ediyor!

Döviz kurlarının yatay seyri nedeniyle geçen yıl aralık ayından itibaren gerileyen Kur Korumalı Mevduat (KKM) yeniden tasarruf sahiplerinin gözdesi oldu. Son 2 hafta içerisinde 114 milyar liralık artışla bugüne kadarki en yüksek seviyesine çıktı.

Kur Korumalı’da kaçış devam ediyor! İki haftada 93 milyar TL’lik çıkış!

Yıl son günlerinde Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında başlayan sert düşüş hız kesmeden devam ediyor. KKM’nin seyri ve yaşanan inanılmaz düşüşün nerede duracağı merakla bekleniyor.

Seyri Adalar'da 500 bin TL'ye satılık 2+1!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen rezidans projesicda, bölgedeki kazançlı yatırım fırsatını yakalamak isteyen emlak yatırımcıları tarafından tercih ediliyor.

Seyri Adalar'da depreme dayanıklı fore kazık sistemi kullanıldı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Maltepe Seyri Adalar son durum!

Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar ile Adalar manzaralı rezidans keyfi!

Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Manzarası yeşile ve maviye hasret bırakmayan Seyr-i Adalar projesinde de keyifli ve kazançlı yatırımla sürdüreceğiniz bir hayatın tüm olmazsa olmazları bir araya toplandı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut yapımı dönemi!

Yapı Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyri Adalar'da sağlıklı konut dönemi!

YAPI Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyri Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyr-i Adalar projesinde son 50 konut zamsız fiyatlarla satılacak!

YAPI Yatırım tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar'da kur farkı satış fiyatlarına yansıtılmadı. 120 dairenin yüzde 30'unun satıldığı projede son 50 konut, zamsız fiyatlarla satılacak.

Seyr-i Adalar'da kur farkı fiyatlara yansımayacak!

Yapı Yatırım tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar'da kur farkı satış fiyatlarına yansıtılmadı. 120 dairenin yüzde 30'unun satıldığı projede son 50 konut, zamsız fiyatlarla satılacak.

Seyri Adalar'da 2+1'ler 485 bin 336 TL!

İstanbul Maltepe’de, Ofisim İstanbul projesine de imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

Seyri Adalar Maltepe'de 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe’de Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Seyr-i Adalar projesi satışa çıktı. 485 bin liradan başlayan proje 2016’da teslim edilecek...

Manzara Adalar'da seyri terasta balkon keyfi!

Maltepe’de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen rezidans projesi ‘Seyr-i Adalar’ satışa çıktı.

seyri adalar kur farkı Haberi

seyri adalar kur farkı

Projede 2+1 daireler 485 bin lira ile 748 bin lira arasında, 3+1 daireler 543 bin lira ile 690 bin lira arasında, 3+1 daireler ise 688 bin lira ile 1 milyon 24 bin lira arasındaki fiyatlarla satılıyor. 32 aya kadar sıfır komisyon ve sıfır faizle ödeme avantajı bulunan projede teslim tarihi Mayıs...