19 / 11 / 2024

seyyar enerji sistemi nedir

seyyar enerji sistemi nedir

Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, " Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma " projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı...

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Pasif ev modeli ile harcanan enerji 5 yılda geri kazanılacak!

Son zamanlarda yalıtım, kapı ve pencere sistemi nedeniyle enerji tasarrufu sağlayan pasif ev modeli, iklimle mücadele konusunda ön plana çıkıyor.

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Teksan Jeneratör'ün uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini düşürüyor!

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini de düşürüyor.

Kale Mantolama ile Enerji Kimlik Belgesi sahibi olun!

Kale Mantolama sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi.

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Baymak konut ve fabrikaların çatısına güneş enerji sistemi kuracak!

Isıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Baymak, portföyüne güneş enerjisini de ekledi. Oluşturduğu paketlerle çatılara panel kurmaya başlayan şirketin Genel Müdürü Ender Çolak, “Amacımız her evi bir güneş santralı yapmak” dedi.

Türkiye'nin en büyük GES projesinin geçici kabulü yapıldı!

Devletin yaptığı ve faaliyete geçen en büyük Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin geçici kabulü yapıldı. Tarım kenti Adıyaman’ı ’ırgat kent’ olmaktan kurtaracak devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, hayata geçirildi.

DPÜ enerji tasarrufu sağlayan radyatör sistemi geliştirdi!

Dumlupınar Üniversitesi’nin (DPÜ) Makine Mühendisliği Bölümü, yüzde 80 enerji tasarruf sağlayan yeni bir radyatör sistemi geliştirdi.

Yozgat Sorgun'da konutlar jeotermal enerjiyle ısınacak!

Türkiye’nin önemli yer altı jeotermal kaynaklarına sahip olan Yozgat’ın Sorgun ilçesinde vatandaşlar tam otomasyonlu jeotermal enerji sistemi ile aylık yaklaşık 220 liraya evlerini ısıtıyorlar.

Kuşadası Devlet Hastanesi'ne güneş enerjisi!

Güneş paneli üreticisi Ezinç Grup, Kuşadası'nda Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin Solar Termal Güneş Enerji Sistemi Uygulamasını hayata geçirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu mümkün!

Mersin'de düzenlenen "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminerde, binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufunun mümkün olabileceği vurgulandı. İşte açıklamalar...

seyyar enerji sistemi nedir Haberi

seyyar enerji sistemi nedir


Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi kapsamında, gezginci arıcılara ve göçerlere, elektrik üreten taşınabilir solar enerji sistemi dağıttı.


İl Müdürü Hamit Aygül, dağıtım töreninde, gezginci arıcıların teknolojiden uzak çadır veya baraklarda yaşadığını, göçerlerin de yılın 6-7 ayını zor şartlarda geçirmek zorunda kaldığını belirtti.


Gezginci arıcıların ve göçerlerin zorlu yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla İl Özel İdaresi'nin desteğiyle "Arıcılar ve Göçerleri Aydınlatma" projesi başlattıklarını ifade eden Aygül, proje kapsamında kura ile tespit edilen üreticilere, güneşten elektrik enerjisi üreten ve depolayan cihaz verildiğini söyledi.


Sistemin, her türlü arazi şartlarında rahatlıkla kullanabildiğini vurgulayan Aygül, "Sistem, çevre dostu, temiz enerji kaynağıdır, ücretsiz elektrik elde edilir, istediğiniz yere taşınabilir. Cep telefonu şarj edilebilir, gece boyu çadır aydınlatılabilir. Diz üstü bilgisayar çalıştırılabilir. Günde...