03 / 05 / 2024

Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi

Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Sosyal medyaya yaş sınırlaması! 15 yaş altındakilere veli izni getirildi!

Çocukların korunması amacıyla 15 yaş altı kullanıcıların sosyal medya platformlarına kaydolmasını ve kullanmasını veli iznine tabi tutan tasarı kabul edildi.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Veli Ağbaba: Esnafa kira desteği yetersiz!

CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, 1000 esnafın katılım sağladığı anketin sonuçlarını açıkladı. Ağbaba anket sonuçlarına göre esnafın kira desteğinin yetersiz bulduğunu dile getirdi. 

Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi Haberi

Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleşecek Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi'nde yıkım başladı.


Seydişehir Belediyesine ait çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerlerinin yıkım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaları yerinde inceledi. 


Tutal, projelerin tamamlandığını belirterek Tutal, “Elhamdulillah projelerimizin üçünü de başlattık. Seyyit Harun Veli Cami etrafının açılması Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte başlattık. Şu anda kamulaştırma çalışmalarımızda yüzde 50 oranına yaklaşmış bulunmaktayız. Mülkiyeti Seydişehir Belediyemize ait olan dükkan ve iş yerlerimizde yıkım ve temizleme çalışmalarını başlatıyoruz. Kamulaştırmalarda belli bir noktaya geldikten sonra diğer alandaki yıkım ve temizleme çalışmalarını bu yaz ve sonbahar döneminde tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 



Beyşehir in...