15 / 05 / 2024

Sezen Aksu göksu villa

Sezen Aksu göksu villa

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Ongun'dan Tevfik Göksu'ya deprem yanıtı! 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun dün İBB Meclisi’nde deprem konusunda yaptığı açıklamaların yanlış bilgi olduğuna dair açıklamalarda bulundu...

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iddialarını çürüttü!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iddialarını çürütecek savları sıraladı. 

Göksu AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel  GÖKSU AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Tevfik Göksu: Bütçede projelerin iptali ve çokça borçlanma var!

2020 yılı bütçesi toplantısında AK Parti grubu adına açıklamalarda bulunan Grup Başkanvekili Göksu, ''Projelerin iptali, çokça borçlanma, İstanbul arazilerinin satışı, sosyal medya algı yönetimi, israf diye kampanya yaptığınız çok sayıda araç kiralama var. Bu bütçede hayal kırıklığı var. Bu bütçede

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na çok sert Kanal İstanbul yanıtı!

Çılgın proje Kanal İstanbul'a 'cinayet projesi' diyerek karşı çıkan İBB Başkanı İmamoğlu'na, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert cevap geldi...

Mehmet Tevfik Göksu'dan Kemerburgaz Kent Ormanı açıklaması!

İBB’nin, yapımına 2015'te başladığı Kemerburgaz Kent Ormanı yarın hizmete açılacak. Mevcut İBB yönetiminin ‘İmara değil halka açıyoruz’ ilanına ise İBB AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu sert tepki göstererek, "Basit bir algı operasyonu yapılıyor" dedi.

Mehmet Tevfik Göksu: İstanbul'da 2 bin 864 toplanma alanı var!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul’da yaşanan deprem sonrası merak edilen deprem toplanma alanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, “İstanbul’un şu anda toplanma alanı sorunu yok" dedi...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Sezen Aksu göksu villa Haberi

Sezen Aksu göksu villa

Göksu Deresi'nin kenarında 4 yıl önce villa sahibi olan Sezen Aksu, dereden gelen kötü kokular nedeniyle villasını satma kararı aldı.



Sezen Aksu’nun dört yıl önce satın aldığı ve stüdyo olarak kullandığı villasını satışa çıkardığı ortaya çıktı.



Minik Serçe’nin, Göksu Deresi’nin yanında bulunan villayı, dereden gelen kötü kokunun dayanılmaz hal alması nedeniyle elden çıkarmak istediği ancak aynı nedenle alıcı bulamadığı iddia ediliyor. Yeni sahibini bekleyen villanın değeri 5 milyon lira.


HT...