29 / 04 / 2024

Sezen Aksu yeni evi

Sezen Aksu yeni evi

Sezen Aksu'nun  Kanlıca'dan Balat'a taşınacağı gündemde...  Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldığı iddia edildi. 

Sezen Aksu Beylerbeyi'ndeki evini kiraya veriyor!

Pop müziğin Minik Serçe'si Sezen Aksu, iki yıl önce Beylerbeyi'nde satın aldığı evle ne yapacağını şaşırdı! Medyaya yansıdığı için satışa çıkarılan eve, alıcı bulunamayınca 'kiralık' tabelası asıldı...

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

TOKİ'den Isparta Aksu'ya 94 yeni konut! İhalesi 14 Ocak'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 kuraları bugün çekiliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu gayrimenkul ve banka hakkında konuştu. Aksu, ''Emlak Bankası gayrimenkule yeni modelle dönüyor'' dedi.

Demet Akbağ, Sezen Aksu'nun Kanlıca’daki yalısında kalıyor!

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Sezen Aksu yeni evi Haberi

Sezen Aksu yeni evi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldığı konuşuluyor...

Sezen Aksu'nun tarihi mekanlara ve eşyalara olan tutkusu yakın çevresi tarafından biliniyor. Aksu, bayramdan sonra evin restorasyonunu yaptıracak.

İzmirden vazgeçemeyen minik serçe geçtiğimiz Şubat ayında İzmir Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa almıştı. Çatalkaya’daki koyda yer alan villa 350 metrekare arsa üzerine kurulu...