28 / 04 / 2024

sft kapı ürünleri

sft kapı ürünleri

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Kriz kapıda! Süt ve süt ürünleri üretiminde sert düşüş!

Hayvancılıkta yaşanan kriz, Süt, süt ürünleri, yumurta ve et üretiminde sert düşüşe sebep oldu. Peki bu durumdan tüketici nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

Migros'ta çok al hesaplı al kampanyası başladı! yüzde 60 indirimli ürünleri yetişen kapıyor! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market çok al hesaplı al kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında kağıt havlu ürünleri yüzde 60 indirimlerle satışa sunulacak. İşte 11 Ocak Ocak 2023 fiyat listesi...

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Öz-Kar Kapı Orman Ürünleri İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Murat Hacısalihoğlu Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 27 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Merkez Mahallesi'nde açıldı.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

sft kapı ürünleri Haberi

sft kapı ürünleri

Gülistan TOR SİVAS Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında faaliyetlerini yürüten SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, çalışmalarıyla Sivas'taki firmaların dışa bağımlılığını önlemeyi hedefliyor. 


Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor. Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında adından sıkça söz ettiren firma, bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Faaliyetleri hakkında bilgi veren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon Sistemleri Şirketi Yöneticisi İlker Korkmaz, otomatik kapı sistemleri ve alüminyum doğrama sistemleri üzerine çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. 


Korkmaz, "Kısa sürede kapı sistemleri üretiminde Sivas'ta pazarın yüzde 50'sine hakim olduk" bilgisini verdi. Öz sermaye ile kurulu bir şirket olduklarını ifade eden Korkmaz, "Üretimimizle, Sivas'taki firmaların otomatik kapı sistemlerinde dışa bağımlılığını...