28 / 04 / 2024

SFT otomatik kapı sistemleri

SFT otomatik kapı sistemleri

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi en uygun nerede, özellikleri ne? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi, 14 kişilik geniş iç hacmi, hızlı programı, otomatik kapı açma ve ekstra durulama özelliği ile dikkat çekiyor, Peki, Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesinde mini program var mı? İşte detaylar...

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 

Arçelik'in son teknoloji bulaşık makinesi en ucuz nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altı programlı bulaşık makinesi otomatik kapı açma özelliği, en uç noktaya kadar temizlemesiyle öne çıkıyor. Makinenin en uygun fiyatlı adresi şöyle....

Arçelik bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf, uygun fiyat fırsatı! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik otomatik kapı açma özellikli ve 5 programlı bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf imkanı sağlanıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik bulaşık makinesi 2022 fiyatı!

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, yenilikçi ürünleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Ultra hijyen fonksiyonu, otomatik kapı açma özelliği, CornerWash ve DeepClean gibi özellikleri bulunan Arçelik bulaşık makineleri mükemmel temizliğin yanı sıra hayatı da kolaylaştırıyor.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Otomatik kapı sistemlerine talep yüzde 100 arttı!

Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgını ile birlikte şirketler “temassız teknoloji” yatırımlarını hızlandırdı. Otomatik kapı sistemlerine talep yüzde 100 arttı.

Kapıcının sigortası otomatik yatacak!

Kolay İşverenlik Uygulamasının kapsamını genişleten SGK, yöneticilere kapıcıların sigorta primlerinin internet ortamında basit bir yöntemle otomatik yatırabilme imkanı sağlayacak. 

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aypenk Otomatik Kepenk ve Kapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Fırat ve Arzu Şahin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri Ticaret Limited Şirketi Yasin Kolkıran tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

SFT otomatik kapı sistemleri Haberi

SFT otomatik kapı sistemleri

Gülistan TOR SİVAS Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında faaliyetlerini yürüten SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, çalışmalarıyla Sivas'taki firmaların dışa bağımlılığını önlemeyi hedefliyor. 


Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor. Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında adından sıkça söz ettiren firma, bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Faaliyetleri hakkında bilgi veren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon Sistemleri Şirketi Yöneticisi İlker Korkmaz, otomatik kapı sistemleri ve alüminyum doğrama sistemleri üzerine çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. 


Korkmaz, "Kısa sürede kapı sistemleri üretiminde Sivas'ta pazarın yüzde 50'sine hakim olduk" bilgisini verdi. Öz sermaye ile kurulu bir şirket olduklarını ifade eden Korkmaz, "Üretimimizle, Sivas'taki firmaların otomatik kapı sistemlerinde dışa bağımlılığını...