04 / 05 / 2024

SGK Şanlıurfa taşınmaz satışı

SGK Şanlıurfa taşınmaz satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 40 adet gayrimenkulü 42 milyon 396 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

Şanlıurfa'da meslek siteleri yeni yerlerine taşındı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınması için çalışmalarını hızlandırdı. 

SGK'dan 13 ilde satılık 34 taşınmaz!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ait 34 taşınmaz bu hafta ihaleyle satılacak. İhaleler 2 Kasım 2020 tarihinde başlayıp 6 Kasım 2020 tarihinde sona erecek...

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

SGK Şanlıurfa’daki 40 gayrimenkulü 42.3 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Şanlıurfa’da bulunan 40 gayrimenkulü açık artırma usulüyle satışa çıkardı. gayrimenkullerin toplam değeri ise 42 milyon 396 bin TL olarak belirlendi.

SGK Şanlıurfa'daki 40 gayrimenkulü 42.4 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 40 adet gayrimenkulü 42 milyon 396 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağırım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

SGK Şanlıurfa taşınmaz satışı Haberi

SGK Şanlıurfa taşınmaz satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 40 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 42 milyon 396 bin TL olarak belirlendi.

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından:
Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin (Kararname Numarası: 4) 423 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre (Yönetmeliğin 23 üncü maddesinin (n) bendi hariç olmak üzere) açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.
Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir.
İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın...