05 / 05 / 2024

S.H. Abdelatty Hamed

S.H. Abdelatty Hamed

Silverado Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.A.Abdelwadood Abdalla, S.H. Abdelatty Hamed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…

SPK iki şirketin daha halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul'da halka arz olan şirket sayısı hız kesmiyor. Sermaye Piyasası Kurulu SPK iki yeni şirketin daha halka arz talebine onay verdi. İşte SPK'nın aldığı diğer kararlar...

Hyundai Kona Elektrik kaç lira oldu? Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla! 18 Eylül 2022 Kona Elektirik fiyat listesi

Türkiye’de piyasası ve kullanıcı sayısı hızla artan elektrikli otomobiller arasında en çok satanlar otomobillerden olan Hyundai Kona Elektrik özellikleri ve kampanya fiyatlarıyla cezbediyor. 484 kilometrelik sürüş menzili, elektronik vites paneli, ve 10.25 inc dokunmatik bilgi eğlence sisteminin yan

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Prins Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prins Gayrimenkul Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Rafat S.H.A. tarafından kuruldu.

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Nero Internatıonal Trade İnşaat Ticaret  Avcılar’da   350 bin TL sermaye bedeli İle  Haıtham S.H.Handı tarafından kuruldu.

S.H. Abdelatty Hamed Haberi

S.H. Abdelatty Hamed


Silverado Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.A.Abdelwadood Abdalla, S.H. Abdelatty Hamed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Silverado Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...