18 / 05 / 2024

Shadi Almunajjed

Shadi Almunajjed

Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aref Abdul Rahman, Shadi Almunajjed tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran'da kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Golda 7 İnşaat Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Golda 7 İnşaat Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta Shadi M.H.D tarafından kuruldu.

Turkinvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkinvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Shadi Yasinahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projects World İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Saltajı ve Mohamad Shadi Salahıe ortaklığında kuruldu. 

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsabbagh Gayrimenkul Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadi Alshirazi Alsabbagh tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magic Sides Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Shadi Khalil, Abdulmunem Rejjo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Papatya Residence'ta kuruldu.

Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aref Abdul Rahman, Shadi Almunajjed tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran'da kuruldu.

Shadi Almunajjed Haberi

Shadi Almunajjed
Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aref Abdul Rahman, Shadi Almunajjed tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Swissco İnşaat Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İNŞAAT: A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları...