01 / 07 / 2024

Shanghai tower kaç metre

Shanghai tower kaç metre

Barclays'e göre dünyada dev gökdelenlerin inşaatı daima ekonomik krizlerine denk gelmiştir. Şimdi de dünyanın en yüksek ikinci binası resmen tamamlandı. Bakalım İngiliz banka yine haklı çıkacak mı?

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Babacan Premium Tower'da cazip ödeme koşullarıyla!

Babacan Holding, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da 474 bin TL'ye 3+1!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi Babacan Premium'un 2'nci etabı Babacan Premium Tower'da alıcılara kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuluyor..

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Kağıthane Chance Tower'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ada-hin İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 98 konut ve 42 ticari üniteden meydana gelecek olan Chance Tower projesinin inşaatı 3 ay içerisinde başlayacak.

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

"Mutlu Ofis” konseptiyle yola çıkan Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının Ankara’daki öncüsü olacak. Özcan, “Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak" dedi.

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

New Idea Tower Fikirtepe'de fiyatlar ne zaman netleşecek?

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Palma D'oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen New Idea Tower projesinde son durum nedir? Palma D'oro May, projeyi Fikirtepe’de nerede konumlandırdı? Kaç dönüm alan için anlaşma sağlandı? İşte cevaplar…

One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor!

"BAŞKENT'İN zirvesi" olarak bilinen One Tower projesinde 24 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Özçelik, "Konut almak isteyenler ellerini çabuk tutmalı. Fırsatı kaçırmayın" diye konuştu.

Kent Ninjaları dünyanın en yüksek ikinci binasına tırmandı!

Kendilerine ' Kent Ninjaları ' diyen iki Rus maceraperest dünyanın en yüksek ikinci binası olacak Shanghai Tower' ın inşaatına gizlice tırmanıp bu muhteşem manzarayı çekti...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Tower'da metrekaresi 5 bin dolara ofis!

Bir kaç ay içinde resmi satışların başlayacağı Palladium Tower projesi Ataşehir'de Palladium Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki arsa üzerinde yükseliyor

Shanghai tower kaç metre Haberi

Shanghai tower kaç metre

Dünyada kriz olup olmayacağını gösteren o kadar fazla veri var ki... Bugün herkes sanayi üretimine, ülkelerin büyüme rakamlarına ya da bütçe açıklarına bakarak, gelecekle ilgili tahmin yürütebiliyor. Aslında bunun hem daha kolay hem de daha eğlenceli bir yolu var. Dünyaca ünlü İngiliz banka Barclays'in hazırladığı endekse göre, dünyanın en yüksek gökdelenlerinin bitişiyle krizler arasında ilginç bir bağ var. 


Sadece bir tesadüf olabilir mi?

Birçok kişi bunu tesadüf olarak yorumlayabilir fakat örneklere baktığımızda bunu basit bir tesadüf olarak nitelendirmek çok da doğru değil. Peki bu haberi neden yapıyoruz. Çünkü, Çin'in en büyük binası olan ve aynı zamanda Dubai'deki Burç Halife'den (828 metre) sonra dünyanın en yüksek ikinci bınası unvanını kazanan Shanghai Kulesi artık resmen tamamlandı. 127 katlı binanın yüksekliği ise 632 metre....