28 / 04 / 2024

Sheraton FourPoints Otel açılışı

Sheraton FourPoints Otel açılışı

Rönesans Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Trabzon Sheraton'da kat krizi!

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir açıldı!

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Marriott, Sheraton’u alacak, en büyük olacak!

Dünyanın en önde gelen otel zinciri Marriott’ın, Sheraton’ı da bünyesinde bulunduran “Starwood Hotels”i 12.2 milyar dolara satın alacağı bildirildi. İmzalar atılırsa Marriott birinci olacak.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul açıldı!

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışı yapıldı. İstanbul’un önemli sanayi bölgesi olan İMES’in merkezinde açılan otel, Anadolu yakasının ilk Starwood oteli olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

Sheraton FourPoints Otel açılışı Haberi

Sheraton FourPoints Otel açılışı

Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt, "Geçen yıl başladığımız projeyi 16 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Projenin yüzde 80'ini yerel istihdamla tamamladık" diye konuştu. Rönesans MEA İnşaat, Nijerya'nın Lagos, Abuja, Port Harcourt şehrindeki birçok otel ve AVM projelerini üstlenmeye...