29 / 04 / 2024

sibel can gayrimenkul yatırımları

sibel can gayrimenkul yatırımları

Sibel Can 2000'de Miami- William's Adası'ndan 3 oda bir salon daire almıştı. 2008'de yakın dostlarının da ısrarıyla Londra'dan stüdyo daire sahibi olan Sibel Can kısa süre önce yine Avrupa'ya yatırım yaptı....

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can 75 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Durmuş, Mustafa Durmuş ve Osman Durmuş ortaklığında kuruldu.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeldın Abdelr ve  Haıtham Abdelmo tarafından kuruldu.

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Group İnşaat Gayrimenkul Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Can Nayman tarafından kuruldu.

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Bey Group Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Danıal Askarıan tarafından kuruldu.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Nesa Evim Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nesa Evim Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Aksan ve Sibel Karaman ortaklığında kuruldu.

Aac Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aac Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arda Ali Can tarafından kuruldu.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

sibel can gayrimenkul yatırımları Haberi

sibel can gayrimenkul yatırımları

Sibel Can 2000'de Miami- William's Adası'ndan 3 oda bir salon daire almıştı. 2008'de yakın dostlarının da ısrarıyla Londra'dan stüdyo daire sahibi olan Sibel Can kısa süre önce yine Avrupa'ya yatırım yaptı. Fransa, Cote d'Azur'da lüks bir daire seçti. Sibel Can'ın Instyle Home Dergisi'nde açtığı, iç mimar Necibe ve Birol Darcan tarafından dekore edilen evi 200 metre. Büyükçe bir salon, açık mutfak, 4 oda 1 ve 2 banyosu var. Sibel Can evinin eşyalarını da Milano, Venedik ve Paris'ten seçmiş.



Çocuklara yatırım


Sahnelerin en çok kazanan isimleri arasında yer alan Sibel Can yatırımlarını gayrimenkule yapıyor. İstanbul'da 50 dairesi olduğu söylenen Sibel Can'ın en değerli gayrimenkulleri Nakkaştepe ve Beykoz'daki villaları, Levent, Etiler, Ulusta'ki daireleri. Evlerinin 3 çocugunun geleceği için aldığını söyleyen Sibel Can'ın oğlu...