02 / 05 / 2024

Sibel Canın oğlu

Sibel Canın oğlu

Giyim tarzıyla ikoncanlara taş çıkartan Engincan Ural için annesi Sibel Can, kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, oğluna tarihi Galata Apartmanı’ndan 1 milyon dolara daire aldı.

Engincan Ural inşaat sektörüne mi giriyor?

Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’la Etiler’deki Limonata’da yemek yedi.İkiliye Engincan’ın iki arkadaşı da eşlik etti. Mekân çıkışı baba Hakan Ural basın mensuplarına açıklama yaptı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Sibel Can İzmir'de yeni villa bakıyor!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 25 Mart'ta İzmir Çeşme'de sahneye çıkacak. Sibel Can'ın Çeşme Alaçatı ve Ilıca bölgesinde lüks bir villa baktığı öğrenildi.

Sibel Can Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın aldı!

Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı. Sibel Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1.5 milyon dolara ev hediyesi!

Sibel Can oğlu Engincan'a hediye almaya doymuyor; geçtiğimiz ay pahalı bir saat alan Sibel Can şimdi de 1,5 milyon dolara ev aldı.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlundan 3 milyar dolarlık miras davası!

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Sibel Canın oğlu Haberi

Sibel Canın oğlu

Çocuklarına olan düşkünlüğüyle bilinen Sibel Can'dan büyük oğlu Engincan'a büyük jest... Farklı giyim tarzıyla ikoncanlara rakip olan Engincan, geçtiğimiz yıl Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun oldu.


ANNEM SAĞOLSUN

Genç delikanlı, mezun olmasının ardından Türkiye'ye gelerek Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek sattı. Önceki hafta yılın büyük bir kısmını geçirdiği ABD'den İstanbul'a dönen Engincan, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda satılık bir daire buldu. Sibel Can da oğlunun çok beğendiği daireyi hiç düşünmeden 1 milyon dolara satın aldı. Daireyi ilk başta yeniden dekore ettirip satmayı planlayan Engincan, bu kararından vazgeçti.





MEGA KOMŞU

Aralarında Tarkan, Okan Bayülgen, Şener Şen ve Derin Mermerci'nin...