29 / 04 / 2024

sibel canın yeni evi

sibel canın yeni evi

Tarkan imzalı ‘Bir Parmak Bal’ isimli parçayla çıkış yapan sanatçı, fotoğraf çekimlerinde mekan olarak yeni taşındığı evini kullandı.

Sibel Can yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Sibel Can 2000'de Miami- William's Adası'ndan 3 oda bir salon daire almıştı. 2008'de yakın dostlarının da ısrarıyla Londra'dan stüdyo daire sahibi olan Sibel Can kısa süre önce yine Avrupa'ya yatırım yaptı....

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Sibel Can ABD'deki evini satışa çıkardı!

Koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemeyen ünlü sanatçı Sibel Can, emlakçıyla irtibata geçerek evini satmaya karar verdi. 

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Sibel Can İzmir'de yeni villa bakıyor!

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 25 Mart'ta İzmir Çeşme'de sahneye çıkacak. Sibel Can'ın Çeşme Alaçatı ve Ilıca bölgesinde lüks bir villa baktığı öğrenildi.

Sibel Can Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın aldı!

Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı. Sibel Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Sibel Can'dan oğlu Engincan'a 1.5 milyon dolara ev hediyesi!

Sibel Can oğlu Engincan'a hediye almaya doymuyor; geçtiğimiz ay pahalı bir saat alan Sibel Can şimdi de 1,5 milyon dolara ev aldı.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

sibel canın yeni evi Haberi

sibel canın yeni evi

Beykoz Konakları’ndan Çubuklu’ya taşınan Sibel Can, birbirinden iddialı pozlar verdi. Kıyafetler için de Miami ve Londra’dan alışveriş yapan sanatçı, önümüzdeki günlerde iki kliple ekranlarda yer alacağını...