04 / 05 / 2024

Sidaş Emlak Oto İnşaat satılık gayrimenkul

Sidaş Emlak Oto İnşaat satılık gayrimenkul

Sivas Şeyh Kamil Mahallesi 'nde yer alan Sidaş Emlak Oto İnşaat'a ait 4 bin 680 metrekare alana sahip gayrimenkul 30 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Sidaş Emlak Oto İnşaat satılık gayrimenkul Haberi

Sidaş Emlak Oto İnşaat satılık gayrimenkul


Sivas Şeyh Kamil Mahallesi 'nde yer alan Sidaş Emlak Oto İnşaat'a ait 4 bin 680 metrekare alana sahip gayrimenkulün muhammen bedeli 2 milyon 574 bin lira, geçici teminat bedeli ise 77 bin 220 lira olarak belirlendi. İhale  30 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.




İlanı detaylı görüntülemek için