15 / 05 / 2024

side uygulama ödülü

side uygulama ödülü

Side Tykhe Alanı İmar Planı ile Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen " Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012 " de "Uygulama Ödülü"ne layık görüldü...

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne EBRD'den ödül!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği "En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü" bu yıl Avrasya Tüneli Projesi'nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi, Avrupa‘dan ödül aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği ‘En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü’ bu yıl Avrasya Tüneli Projesi’nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi) oldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne, EBRD'den ödül!

EBRD'nin verdiği " En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü " bu yıl İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi'nin oldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

West Side İstanbul satılık dükkan!

West Side İstanbul satılık dükkan alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

İzmir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Yarışması'nda Uygulama Ödülü kazandı!

Kentin tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak için yoğun tempoda çalışan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi yapılarını yenilemek için hayata geçirdiği restorasyon projeleriyle Tarihi Kentler Birliği yarışmasında “Uygulama Ödülü” kazandı.

Side Belediyesi'ne Tykhe Tapınağı restorasyonu için Uygulama Ödülü verildi!

Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012'de Side Belediyesi , "Tykhe Tapınağı Restorasyonu" ile Uygulama Ödülü'ne layık görüldü...

Side Tarihi Kentler Birliği'nden Uygulama Ödülü aldı!

Side Tykhe Alanı İmar Planı ile Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen " Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012 " de "Uygulama Ödülü"ne layık görüldü...

side uygulama ödülü Haberi

side uygulama ödülü

Side Belediyesinin, Tykhe Koruma Amaçlı Revize İmar Tapınağı Restorasyonu ve Plam'nın yanı sıra antik kentin Side Antik Kenti Arkeolojik Sit koruyucu tanrısına adanmış Tykhe Alanı İmar Planı ile Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2012"de "Uygulama Ödülü"ne layık görüldüğü bildirildi. 


Side Belediye Başkanı Abdülkadir Uçar, yaptığı açıklamada, Side Tapınağı'nın çağdaş teknoloji, malzeme ve yöntemlerle ayağa kaldırılarak tamamlanan restorasyon çalışmaları dolayısıyla ödüllendirdiklerini kaydetti. Özverili çalışmalarınının sonuçlarını görmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Uçar, planda emeği geçen herkese teşekkür etti. Side Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı, daha önce de Geleneksel 4. Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde "Yılın En İyi Turizm Projesi" ödülünü kazanmıştı. 


Antalya Akdeniz...