29 / 06 / 2024

Siemens Alstom satış

Siemens Alstom satış

Fransa’da sosyalist hükümet, ABD'li General Electric Grubu ve Alman Siemens Grubu’nun Alstom’u kısmen satın alma veya işbirliği teklifleri üzerine Sermaye Piyasası Kurumu’nu devreye sokma kararı aldı.

General Electrics ve Siemens Alstom'a talip!

Fransa'nın dünyanın birçok ülkesinde yatırımları olan Alstom şirketinin enerji alanındaki birimini satın alabilmek veya ortak yatırıma gidebilmek için ABD'li General Electrics şirketi ile Alman Siemens şirketi harekete geçti.

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Türkiye’de beyaz eşya piyasasında büyük paya sahip Siemens, iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı rekor fiyatla satışa sundu. Siemens, aynı zamanda bu buzdolabının teknik özelliklerini ve diğer detaylarını da paylaştı.

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Siemens Alstom satış Haberi

Siemens Alstom satış


Fransa’da sosyalist hükümet, ABD'li General Electric Grubu ve Alman Siemens Grubu’nun Alstom’u kısmen satın alma veya işbirliği teklifleri üzerine Sermaye Piyasası Kurumu’nu devreye sokma kararı aldı.


Ekonomi Bakanı Arnaud Montebourg, olası sermaye devri veya satışın şeffaf ve ayırımcılık içermeden, şirketin ve ülkenin çıkarları doğrultusunda gerçekleşmesi için bu kararı aldığını ifade etti.


Bu arada, olası hisse satışı halinde işlerini kaybetmekten korkan Alstom çalışanlarının endişelerini gidermek amacıyla Ekonomi Bakanı Arnaud Montebourg, bugün şirkette çalışanların bağlı olduğu sendika temsilcileri ile bir araya geldi.


Cumhurbakanı François Hollande, dün Alstom ile ilgilenen ABD ve Alman şirketlerin temsilcilerini Elysee Sarayı’nda kabul etmişti.  


Hollande görüşmede, General Electric ve Siemens gruplarından ''Alstom ile olası ortaklık halinde istihdamı düşürmemeleri, fabrikaları başka yerlere taşımamaları'' konusunda taahhüt istemişti.


Hollande ayrıca olası ortaklığın, Fransa’nın enerji...