02 / 05 / 2024

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.



Evinizin en büyük yardımcıları ve çamaşırlarınızın dostu çamaşır makineleri Siemens’te cazip fiyatlara satışa çıktı. Bu kapsamda, Siemes, WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni görücüye çıkardı. Aynı zamanda, bu çamaşır makinesinin detayları, teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

YIKAMA SÜRESİNİ SİZ BELİRLEYİN

Zaman kazandıran varioSpeed opsiyonunu kullanarak yıkama sürecini hızlandırın ya da 59, 30 ve 15 dakikalık hızlı programlardan birini tercih edin. Yıkama süresini myTime özelliğini kullanarak siz de ayarlayabilirsiniz. Artık, çamaşırlar sizin düzeninize uyum sağlayacak.

 Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

HER DETERJAN TÜRÜ İÇİN OPTİMUM DOZ AYARI

Akıllı i-Dos Deterjan Tarama özelliği, deterjan ve yumuşatıcı kullanımını hassas biçimde ayarlar. Home Connect vasıtasıyla şişelerin barkodlarını taratarak su sertliği ve deterjan yoğunluğunu iQ700 Çamaşır Makinesi’ne iletebilirsiniz. i-Dos otomatik dozajlama sistemi, her yıkamada deterjan miktarını sizin için otomatik bir şekilde ayarlar. Home Connect uygulaması, deterjan seviyesini kontrol eder. Aynı zamanda, tükenmeden önce size bildirim gönderir. Deterjan tarama özelliğini kullanabilmek için cep telefonu veya tabletinizde Home Connect uygulamasının yüklü olması ve iQ700 Çamaşır Makinesi’nin Home Connect hesabınıza bağlı olması gerekiyor.

Peki, Siemens iQ700 Çamaşır Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön