11 / 05 / 2024

Siemens Mikrodalga ne kadar

Siemens Mikrodalga ne kadar

Mikrodalga fırınlar, yemeklerin sıcak sunum edilmesi için resmen hayat kurtarıcı göreve sahip. Siemens Mikrodalga fırınlar hem teknolojik özellikleri hem de görsel tasarımı ile kendisine hayran bırakıyor. Peki Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Siemens’ten indirim müjdesi! DW15702 su sebiline tam 1.980 TL indirim geldi!

Siemens, sıcaklıkların rekor üstüne rekor kırdığı şu günlerde DW15702 su sebiline dev indirim yaptı. Temmuz kampanyası kapsamında su sebiline 1.980 TL indirim yapan Siemens, kampanyanın kısa süre içinde sona ereceğini paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Siemens iQ300 Solo Bulaşık Makinesi cazip fiyatıyla satışa sunuldu! Fiyatını görenler hayret ediyor!

Siemens, iQ300 Solo Bulaşık Makinesi’ni yeni evlenecekler çiftler ve bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler için satışa sundu. Peki, bu bulaşık makinesinin teknik özellikleri, detayları nedir? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Siemens GS36NVIF0N F Sınıfı 255 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu Inox ne kadara satılıyor, Özellikleri neler? 

Siemens Derin Dondurucu 7 Çekmecesi, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirir. 

Siemens'ten buzdolabı alana, toz torbalı süpürge hediye! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Siemens'te online alışverişe özel fırsatlar devam ediyor. Seçili XL ve XXL buzdolapları şimdi hediyeli. Siemens, XL ya da XXL buzdolabı alımlarında, 3.000 TL değerinde toz torbalı elektrikli süpürge hediye ediyor. Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Siemens iQ700 Alttan Donduruculu Buzdolabı 38.630 TL! Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Siemens, iQ700 Alttan Donduruculu Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında iddialı bir konumda yer almaya devam ediyor. Peki, Siemens Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

Siemens Mikrodalga ne kadar Haberi

Siemens Mikrodalga ne kadar

Evindeki mikrodalga fırınını bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da yeni ev kuracak olup çeyizine mikrodalga fırın almayı düşüneler mikro dalga fırın fiyatlarını araştırıyor. 

Siemens Mikrodalga fırınlar, yenilikçi fonksiyonları, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımları ile herkesin dikaktini çekiyor. Entegre kuvars ızgaraya sahip mikrodalgalar ile çok sayıda yemeği eşit biçimde kızartma özelliğine sahip.

Siemens mikrodalga fırın fırınlar bir çok özelliğe sahip. Hem pişiriyor hem de ızgara yapabiliyor aynı zamanda buz çözme özelliği de bulunmakta.

Şık tasarımları, üstün malzemeleri ve sensör teknolojik özellikleri ile Siemens solo mikrodalgalar günümüzün modern mutfağına mükemmel biçimde uyum sağlıyor.

Bazı modellerde otomatik ağırlık kontrolü gibi yenilikçi işlevleriyle pişirme seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Sadece yemek kategorisini seçmeniz yeterli. 

Siemens solo mikrodalga ile her zaman esnekliğe sahip olacaksınız. Bu kompakt ürünler, yemek pişirmede neredeyse...