14 / 05 / 2024

Siemens montaj fabrikası

Siemens montaj fabrikası

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Reysaş GYO Sakarya'daki Montaj Fabrikası'nın ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'de yer alan 8 bin 584,68 metrekare arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5 bin 544,39 metrekare Montaj Fabrikası'nın inşaat yapı ruhsatını aldı.

Koluman Grup Rusya’da fabrika kuracak!

Mercedes-Benz’in Türkiye’deki satış ortaklarından Koluman Motorlu Araçlar, Rusya’da yatırıma hazırlanıyor. Koluman Grubu Rusya’da kamyon üst yapı ekipmanları ile ilgili montaj fabrikası kuracak.

Adana Hacı Sabancı OSB kuvars fabrikasında inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kurulan ve Türkiye'deki 4. kuvars üretim fabrikasından biri olan Bizim Mermer'e ait tesislerde montaj işlemleri bütün hızıyla devam ediyor.

Siirt'de Çin ortaklığıyla elektrikli otobüs montaj fabrikası kurulacak!

Çin ile Türkiye'den iki firmanın ortaklığıyla Siirt'te kurulacak elektrikli otobüs montaj fabrikasının temeli atıldı. Vali Ahmet Aydın, Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak fabrikanın temel atma töreninde davetlileri Çince ve İngilizce selamladı.

Çelik-Panel yeni fabrikasıyla üretimini arttırıyor!

Çelik konstrüksiyon tasarımı, üretim ve montajını gerçekleştiren Çelik-Panel ikinci fabrikasıyla üretim kapasitesini arttırıyor...

Karavil Grup, Diyarbakır'da alçıpan fabrikası kuruyor

Karavil Grup, memleketi Diyarbakır'da Avrupa'nın en büyük entegre kalsit, alçı, alçıpan, yapı kimyasalları ve profil fabrikasını kuruyor...

Teba'nın icradan satılık fabrikasına alıcı çıkmadı

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan, ABD'de üretim yapıp Pentagon'a bile klima satan Teba Grubu'nun Torbalı'daki 2 fabrikası, icradan satılığa çıktı...

Hatay'da çimento fabrikası yapımı durduruldu!

Hatay İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Hatay'daki son dağ ceylanlarının üreme bölgesine yaptırılmak istenen çimento fabrikasına izin vermeyeceklerini açıkladı

Siemens montaj fabrikası Haberi

Siemens montaj fabrikası

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.


Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması...