01 / 05 / 2024

siesta meydana nasıl gidilir

siesta meydana nasıl gidilir

İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Depremzede yol desteği detayları belli oldu! Depremzede yol parası başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara yol parası desteği veriliyor. Peki, destekten kimler faydalanacak? Yol parası desteği için nasıl başvuru yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Riskli yapılar nasıl yenileniyor? İşte adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından riskli yapıların dönüşümü de yeniden gündeme taşındı. Peki riskli yapılar nasıl yenileniyor? 

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremde ölü ve yaralı sayısı artıyor. Depremzedeler kira yardımı başvurusunu nasıl yapacak? 2023 Kahramanmaraş kira yardımı kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu!

Kur artışları şirket bilançolarını nasıl etkileyecek

Borsa İstanbul'da yatırımcılar, şirketlerin 3. çeyrek bilançolarına odaklandı. Yatırımcılar bilançoların açıklanmasını beklerken son dönemde kurlarda meydana gelen artışların da bilançoları nasıl etkileyeceği merak konusu. 

DASK prim hesaplama nasıl yapılır?

DASK yani Zorunlu Deprem Sigortası, meskenleri deprem ve deprem sonucu meydana gelen afetlerin maddi zararlarını teminat altına alan bir sigorta türüdür. Peki, DASK prim hesaplama nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Bina güçlendirmesi nasıl yapılır?

Son yıllarda meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye genelinde çok sayıda binanın güvenilirliği endişe yaratıyor. Peki, bina güçlendirmesi nasıl yapılmalı? İşte detaylar...

Enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Enerji maliyetlerinde meydana gelen artış ve yeni inşaat projelerinin azalması ikinci yarıdan itibaren çimentonun büyüme hızında yavaşlamayı getirdi. Peki enerji maliyetleri çimento ve inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Ev kiraları nasıl düşürülür?

Kiralarda meydana gelen fahiş artışlar nedeniyle kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar gittikçe büyüyor. Peki, kira ücretleri nasıl düşürülebilir? İşte detaylar...

Depremzedelerin karşılaştığı hukuki sorunlar nasıl çözülür?

İzmir'de geçen yıl 30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında birçok farklı problem gündeme geliyor. Peki depremzedelerin, deprem ardından karşı karşıya kaldıkları problemler nasıl çözülebilir?

siesta meydana nasıl gidilir Haberi

siesta meydana nasıl gidilir


İzmir'in mega projelerinden olan Soyak Siesta'nın Alışveriş Merkezi ‘Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta renkli bir törenle hizmete açılmıştı. İzmir’in en yeni alışveriş merkezi ünvanını taşıyan Siesta Meydan Alışveriş Merkezi alışverişten yemeğe birçok seçeneği ziyaretçilerinin yanı başına getiriyor.


Siesta Meydan AVM'de hangi mağazalar var?

Bölgede yaşayanların yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Soyak Siesta Alışveriş Merkezi'nde Kahve Diyarı, blackline, kuzguni, Saloon Engin Erden, Meydan cafe-market, Keyf-i Teras, Orko Petshop, Eco Dry ve Riposo Paticceria ve gibi markalar bulunuyor.


Soyak Siesta Meydan AVM adres:

Siesta Meydan AVM ulaşım: 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir


Siesta Meydan AVM'ye nasıl gidilir?

Soyak Meydan AVM İzmir Karşıyaka'da, Çevreyolu'nun hemen yanında bulunuyor.

Karşıyaka ve Mavişehir yönünden gelip Dudayev Bulvarı üzerinden Çevreyolu istikametine giderken;

Konak ve Bornova yönünden gelip Anadolu Caddesi üzerinden Çanakkale istikametine...