25 / 07 / 2024

şifa hastanesi De Jongh Köşkü inşaat

şifa hastanesi De Jongh Köşkü inşaat

İzmir'in Buca ilçesindeki tarihi köşklerden De Jongh Köşkü'nün bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kiralayan Şifa Üniversitesi'nin, bahçedeki bir binayı yıkarak yenisini yapmak için çalışma başlatması tartışma çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Elazığ Şehir Hastanesi açıldı!

Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Hastane 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla şifa arayan hastalara dünya standartlarında hizmet verecek...

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi oluyor?

Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi'ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması için başvuru yapıldı!

Sağlık hizmetlerine Meddem Hastanesi olarak devam eden eski Şifa Hastanesi yönetimi, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki eski binayı yurt yapmak için Belediye'ye başvurdu.

Isparta Şifa Hastanesi'nin yerine yurt yapılması teklif edildi!

Isparta Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları başladı. Toplantıda yeni Şehir Hastanesi karşısındaki 3 bin 409 adanın konut alanından çıkartılarak ticari alana alınması ile yeni binasına taşınan Şifa Hastanesi'nin eski yerine yurt yapılması teklifi de bulunuyor.

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

Kadıköy Şifa Hastanesi satılıyor!

Rekabet Kurumuna Kadıköy Şifa Hastanesi hisselerinin tamamının Florence Nightingale tarafından devralınması için başvuru yapıldı.

Yavuz Can Onarlı baba oldu!

Sea Pearl Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı ve SİNPAŞ Yapı Pazarlama Müdürü Merve Çelik Onarlı'nın bebekleri dünyaya geldi. Kadıköy Şifa Hastanesi'nde dünyaya gelen Mina bebek 46 santimetre uzunluğunda ve 2.7 kilo ağırlığında.

Somali'de yarın eğitim ve araştırma hastanesi açılıyor!

Somali'de yarın eğitim ve araştırma hastanesi açılıyor.Türkiye'nin binlerce kilometre uzakta yardım elini uzattığı ülkelerden Somali'de yarın açılacak eğitim ve araştırma hastanesinde, bugüne kadar bölgede tedavi edilemeyen hastalar şifa bulacak.

Myvia 414 İzmir projesi!

Şifa Hastanesi'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Myvia 414 İzmir projesi Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Özel Aydın Şifa Hastanesi açıldı!

Şifa Sağlık Grubu, İzmir ve Erzurum'dan sonra sağlık hizmeti verdiği iller arasına Aydın'ı da kattı. Aydın'daki bir hastaneyi devralan Şifa Sağlık Grubu, yeniden yapılandırarak Aydınlıların hizmetine sundu.

şifa hastanesi De Jongh Köşkü inşaat Haberi

şifa hastanesi De Jongh Köşkü inşaat


İzmir'in Buca ilçesindeki tarihi köşklerden De Jongh Köşkü'nün bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kiralayan Şifa Üniversitesi'nin, bahçedeki bir binayı yıkarak yenisini yapmak için çalışma başlatması tartışma çıkardı. Üniversitenin SİT alanında bulunan eski bir binayı yıkıp yerine yeni bina yapmaya başladığını ve bunun yasa dışı olduğunu iddia eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, çalışmaların sürdüğü alana giderek yetkililere inşaatın durdurulmasını, yoksa en ağır cezayı keseceklerini söyledi. Daha sonra açıklama yapan üniversite yetkilileri ise, Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu da dahil gerekli her yerden izin aldıklarını belirterek bunları belediyeye sunacaklarını söyledi. 


'Sadece ön tadilat izni var'

İnşaat alanına giden Başkan Tatı, üniversite hastane müdürü Zafer Dokan'ın kendisine yeni bir bina yapımı için belediyeye hiçbir başvurularının olmadığını, sadece Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan...