11 / 05 / 2024

sıfır araba al sat dönemi son dakika

sıfır araba al sat dönemi son dakika

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren kanun düzenlemesi için geri sayım başladı. Araba fiyatlarındaki fahiş fiyat artışının önüne geçebilmek için sıfır otomobil alımında yeni döneme giriliyor. Al sat devri bitti! Bunu yapanın büyük cezası var! İşte ayrıntılar...

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Sıfır araba almak isteyenler bu ayrıntıya dikkat! Yargıtay'dan emsal niteliğinde yeni karar!

Sıfır araba alırken dikkat edilmesi gerekenlere bir yenisi daha eklendi. Sıfır araba alan vatandaşlar ikinci kez aynı hatayı yaşaması halinde, bayi aracın değiştirmesi gerekiyor. 

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Chery Omoda 5 modelinde 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz avantajı! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Elektrikli otomobillerde öncü ülkelerden birisi olan Çin'in en sevilen otomobili olan Chery Omoda 5'te Şubat kampanyası başladı. Chery Omoda 5 otomobil modelinde 150 bin TL kredi 12 ay vade sıfır faiz fırsatı devam ediyor. Chery Omoda 5 güncel fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

sıfır araba al sat dönemi son dakika Haberi

sıfır araba al sat dönemi son dakika

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kanun düzenlemesi için beklenen gün geliyor. İnternet üzerinden araç satışlarında aracılık yapan internet siteleri ile ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra bir sürpriz daha geldi.

Araba fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarına dur demek için sıfır otomobil alımına sınır getirileceği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Milyonları yakından  ilgilendiren kanun düzenlemesi için beklenen gün için geri sayım başladı. İnternet üzerinden araç satışlarında aracılık yapan internet siteleri ile ilgili soruşturma başlatıldıktan sonra bir sürpriz daha geldi.

Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye başladı.  Yetkili servislerden sıfır kilometre araçları satın alan, galeriler otomobilleri bekletip fahiş fiyatlardan satışını yapıyorlardı. Ticaret Bakanlığı ise harekete geçti. Yeni kanun hazırlığı ile birlikte çok herkes tarafından çok konuşulacak 5 bin km sınırı geliyor. Eğer yasa çıkarsa alınan sıfır km...