06 / 05 / 2024

sıfırdan yapılacak kilise

sıfırdan yapılacak kilise

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir kilisenin sıfırdan inşa edilmesine onay çıktı.Yapılacak kilisenin İnşaat maliyetinin tamamı Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı tarafından ödenecek.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Hangi ilde kaç konut yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Hatay'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremden etkilenen illerde sıfırdan inşa edilecek konut sayılarını açıkladı.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, sıfırdan zirveye tırmanmanın sırrını verdi. İşte ayrıntılar...

Yolculuğa sıfırdan başlamak isteyenler için Kia Rio! Peki Kia Rio ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sıfırdan yolculuğa başlamak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası Kia Rio ferah ve konforlu tasarımı ile bayilerde sürücülerini bekliyor. Peki Kia Rio Temmuz fiyat listesi belli oldu mu? En ucuz Kia Rio ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

AB'de sıfır otomobil satışları dibi gördü!

Döviz kurundaki dalgalanma, çip krizi ve ekonomideki hareketlilik sıfırdan araç sahibi olmak isteyenleri üzdü. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği ocak 2022 tarihi raporlarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Eski İTO binası 90 santimetre yatınca yıkım başladı! Sıfırdan yapılacak!

İTO'nun eski merkez binası 42 milyon liralık harcamayla “sıfırdan” inşa edilecek. İTO yönetimi tarafından istenen uzman raporunda binanın 90 cm yattığı belirtildi.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

sıfırdan yapılacak kilise Haberi

sıfırdan yapılacak kilise

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir kilisenin sıfırdan inşa edilmesine onay çıktı. İstanbul Büyiikşehir Belediyesi (İBB)'nin geçtiğimiz yıl onayladığı kiliseye son olarak Anıtlar Kurulu'ndan da onay çıktı. Böylece Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir kilise sıfırdan inşa edilmiş olacak. Yaklaşık iki yıl içerisinde tamamlanacak olan kilise için Yeşilköy'de bir yer belirlendi. Şu anda Roma'daki prosedürlerin tamamlanmasıyla birlikte inşaat faaliyetleri de başlamış olacak. 


Akşam'a açıklama yapan Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sait Susin, "2012 yılında Kadir Topbaş ile görüşmüştük. Bize çok iyi yaklaşmıştı. Şimdi Anıtlar Kurulu'ndan da karar çıkmış oldu. Çok heyecanlıyız" diye konuştu. Yeni yapılacak olan kilise Süryaniler için çok önemli olan Mardin'den izler taşıyacak. Kilise 700 kişi oturma kapasiteli olacak. 


Ercan ÖZTÜRK/Akşam



Haber AGOS'ta şu şekilde yer aldı :


İstanbul...