27 / 04 / 2024

sigarasız şirketler

sigarasız şirketler

FOLKART Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası "31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü"ne, sigarayı bırakarak girdiklerini söyledi.

Folkart, sigarasız şirketler arasına katıldı!

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

İşte Borsa İstanbul'da ilk dokuzda yıldızı en çok parlayan şirketler

Borsada açıklanan 9 aylık bilançoların beklentilerin üzerinde gelmesi endeksi tarihi seviyelere taşırken yatırımcısının da yüzünü güldürdü.

Şirketlerin enflasyon oyunu: Shrinkflasyon!

Tüketiciyi ürkütmeden nasıl fiyat artırımı yaparsınız? Şirketler yüksek enflasyondan korunmaya çalışırken, aynı zamanda müşteri kaybetmemek için uygulanan “Shrinkflasyon” bir çeşit gizli enflasyondur. Bazıları buna vurgunculuk derken, bazıları gerekli bir tedbir diyor. İşte detaylar…

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Tamer Özyurt: 2019'da öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, 2018 yılının ders çıkarma yılı olduğunu belirterek, "Artık şirketlerin öz kaynaklarına döndüğü bir döneme giriyoruz, 2019 yılında öz kaynağını kullanan şirketler kazanacak" dedi...

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Türk şirketler dünyayı yatırımlarıyla fethetti!

Türkler dünyanın dört bir yanında yaptıkları yatırımlarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Şirketler, 191 ülkede yaptıkları toplam yatırım 58 milyar doları bulurken, 172 bin kişiye de istihdam sağladı.

Muharrem İnce: Kanal İstanbul'u durduracağız!

Ak Parti seçim beyannamesini eleştiren CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Şirketler bir bir iflas ederken, ben orada hafriyat mı kazacağız? Tabi ki durduracağım Kanal İstanbul'u. Ne işimiz olur?" dedi. 

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Lojmanların satış bedelini bağımsız şirketler belirleyecek!

TBMM’de Kasım ayı sonu kabul edilen Torba Kanun ile lojmanların satışı onaylandı. Lojmanların satışı öncelik oturanlara verilmek suretiyle satılmaları mümkün hale getirildi. 

sigarasız şirketler Haberi

sigarasız şirketler

Folkart, dünyada ve Türkiye'de çok az sayıda örneği bulunan, tamamen 'Sigarasız Şirketler' arasına katıldı. Sigara içen artık Folkart'ta çalışamayacak. Başkan Sancak, "sigarasız şirket" olmayı sürdürme konusunda, kesin kararlı olduklarını, bu tercihin artık 31 Mayıs 2016 gününden itibaren resmi bir şirket politikası haline geldiğini söyledi. "Sigarasız Şirket" olan Folkart'ta çalışanlar, aylar öncesinden kendilerine verilen özel bir eğitim ve psikolojik destek sonucu; bir plan dahilinde gönüllü olarak, aşama aşama sigarayı bıraktı. Mesut Sancak, çalışanların tüm dünyada 64 ülkede uygulanan özel bir eğitim süreci ile sigarayı bıraktıklarını; bırakamayan bazı çalışanlara ise psikolojik destek sağlandığını, sonrasında sigaradan vazgeçtiklerini ifade...