06 / 05 / 2024

signature

signature

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede yer alıyor.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Federal Mevduat Sigorta Kurumu'ndan flaş Signature Bank açıklaması!

Signature Bank'ın iflasının temel nedeni, kötü yönetim olarak açıklandı, ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından yapılan bir açıklamada belirtildi.

Amerika’da banka iflaslarının perde arkası! Amerika'da bankalar neden batıyor?

ABD faiz artırımlarının ardından son dönemde banka iflasları ile yeniden gündeme geldi. Milyarlarca dolarlık varlığa sahip olan Silvergate, Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın iflas etmesi akıllara bazı soruları getiriyor.

ABD’nin rüzgarı altını vurdu! ABD’de bankaların iflası altın piyasasını şaha kaldırdı!

ABD'de Silikon Vadisi Bankası ile Signature Bank'ın üst üste gelen iflasları altın fiyatlarını etkiledi. İşte detaylar!

Altını olanlar dikkat! Hemen buraya bakın, ortalık çok karıştı!

Son dönemde, ABD'deki Silikon Vadisi Bankası ve Signature Bank'ın iflas etmesi, altın fiyatları üzerinde etkili oldu. İnsanlar, güvenli liman olarak kabul edilen altına talebi arttırdı ve bu da ons altının 1900 doların üzerindeki seviyelere ulaşmasına neden oldu.

ABD’de ikinci banka iflası yaşandı, Avrupa borsaları tepetaklak oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bankacılık sistemi alarm veriyor. Silikon Vadisi Bankasının (SVB) ardından New York merkezli Signature Bank'a da kayyum atandığı bildirildi. İki iflas kararı Avrupa borsalarında sert düşüşlere yol açtı.

Signature Emlak Danışmanlık Otomotiv Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Signature Emlak Danışmanlık Otomotiv Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamıd Kabbanı, Badar Kabbanı, Gade Kabbanlı ve Muhammet Kabbanlı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

signature Haberi

signature

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede. Ofis binası, Ferko înşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Yönelim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Proje 2 ofis bloku ve bunları birbirine bağlayan bahçeden teşekkül edecek. Projeyi 30 ayda hatta daha da erken tamamlamayı hedefliyoruz." dedi. Meriçten. projenin 30 kattan oluşan Sign-l'in ofislerinin 25 katını satacaklarını, 6 katlı Sign-2'nin ofislerini ise kiralayacaklarını ifade etti. Meriçten, Ferko Signature'da metrekare satış fiyatlarının 7 bin 500 ile 11 bin dolar arasında olduğunu söyledi. 



Ankara...