04 / 05 / 2024

Sigorta Cini şaşkınbakkal

Sigorta Cini şaşkınbakkal

Pieter Bas-Vos, “Aralık ayının son haftasında bininci poliçemizin imzalanmasını kutladık. İnsanların dikkatini çekmeyi başardık. Şimdi de 5. mağazamızı Bağdat Caddesi ’nde Şaşkınbakkal ’da açıyoruz" dedi

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

1974 yılında Şaşkınbakkal'da bir yalı pazarlıkla satılacakmış!

1974 yılında Kadıköy, Şaşkınbakkal'da 26 metre uzunluğunda özel iskelesi bulunan, 300 metrekare büyüklüğündeki bir yalı pazarlıkla satılacakmış. Pazarlığa katılabilmek için 250 bin lira nakit tevdi etmek gerekliymiş.

Şaşkınbakkal'da bir inşaatın önündeki yol çöktü!

Küçük Ada, dün okula gitmek için evden çıktı. Şemsiyesini açmak için durdu. Tam o anda, yürüyeceği giriş yolu, büyük gürültüyle çöktü. Ada birkaç saniyelik farkla kurtuldu.

Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan projeleri 4 ay sonra satışta!

Marin Yapı'nın hayata geçirmeyi planladığı iki projesinde de satışlar 4 ay sonra başlayacak. Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan projelerinde metrekare birim fiyatları 10 bin dolar olarak belirlendi.

Marin Yapı, 2 projesini 2014 Aralık'ta satışa çıkaracak!

Marin Yapı'nın 2014 yılının sonunda satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da diğeri ise Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Projelerin her ikisi de az konutlu butik projeler olarak tasarlandı

Sigorta Cini 5. mağazasını Bağdat Caddesi 'nde açıyor!

Pieter Bas-Vos, “Aralık ayının son haftasında bininci poliçemizin imzalanmasını kutladık. İnsanların dikkatini çekmeyi başardık. Şimdi de 5. mağazamızı Bağdat Caddesi ’nde Şaşkınbakkal ’da açıyoruz" dedi

ING ‘Sigorta Cini’ ile AVM’lere girdi!

Sigorta bilincini artırmak amacıyla halkın en fazla uğrak yerleri arasında yer alan AVM’ler artık sektörün yeni satış kanalı. ING Grubu ‘Sigorta Cini’ ile dünyada ilk olan sigortacılıkta mağaza modelini Türkiye’de 70 ile yayacak...

Ankara'nın ilk Sigorta Cini mağazası hizmete açıldı!

ING Grubu,Türkiye'deki yeni yatırımı Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri kanalıyla farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir çatı altında topluyor. Bu kapsamda, Ankara'nın ilk sigorta mağazası hizmete açıldı...

Aşkın sigorta nedir?

Sigorta bedelinin sigorta değerinden büyük olması durumuna aşkın sigorta deniyor. Aşkın sigorta nedir? sorusunun örnekler eşliğindeki yanıtları için bu habere bakın...

Sigorta Cini şaşkınbakkal Haberi

Sigorta Cini şaşkınbakkal


Türkiye sigorta sektörü kısa süre önce yeni bir dağıtım kanalıyla tanıştı. ING Grubu’nun tüm elementer sigorta ürünlerinin yanı sıra hem hayat sigortası ürünleri hem de emeklilik ürünlerini tek bir noktada satma fikri ile hayata geçirdiği Sigorta Cini mağazaları her geçen gün sayısını artırıyor. İlk mağazasını 8 Ekim 2013 tarihinde açan Sigorta Cini, mağaza sayısında 5’e ulaştı. Sigorta Cini Genel Müdürü  Pieter Bas-Vos, “Sigorta Cini sigorta dağıtım işine bakış açısını tamamen değiştirecek devrimsel bir konsept. Biz kendimizi finansal hizmet veren bir şirket olarak değil, perakende sigorta satış şirketi olarak tanımlıyoruz” dedi.


Sigorta Cini Genel Müdürü  Pieter Bas-Vos, Türkiye sigorta sektörüne yönelik görüşlerini ve Sigorta Cini’nin hedeflerini DÜNYA ile paylaştı.


ING’nin  global olarak müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmeyi ilke edinmiş bir grup...