19 / 05 / 2024

sıhhi tesisat tedarikçisi

sıhhi tesisat tedarikçisi

GROHE geçtiğimiz yıl tüm bölgelerde olumlu gelişmeler sergiledi. Tek marka altında faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat tedarikçisi olarak, dördüncü çeyrekte yüzde 12 büyüme gerçekleştirdi.

Kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak? Tek tek açıklandı!

Kamuda görev alan 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde rakamlar peş peşe gündeme geliyor. Peki kamu işçisi zam oranı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesinden hangi rakam çıkacak?

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, mahalle çarşı bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için yüzlerce personel alınacak.

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Almanya batan enerji devini kamulaştırdı! İlk 9 ayda 40 milyar euro zarar açıklamıştı!

Almanya enerji tedarikçisi Uniper'in yüzde 99 hissesini satın aldı. Federal hükümet enerji arzının kesintiye uğramaması için şirkete sermaye enjeksiyonları yapacak.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!

Sitede yaşayan herkes 'Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik' ile airesinin metrekaresine bağlı olacak şekilde, fatura ödüyor. Fatura ödemeyeceğini düşünerek peteklerini kapatanlara ise şok bir haber geldi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

sıhhi tesisat tedarikçisi Haberi

sıhhi tesisat tedarikçisi


Büyüme ivmesini daha da artıran GROHE böylece 2013’e mükemmel bir başlangıç yaparken gelecek için de olumlu beklentiler sunuyor.


“Geçtiğimiz çeyrekteki sonuçlardan son derece memnunuz,” diyen Grohe AG CEO’su David J. Haines yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Böyle iyi bir başlangıç önümüzdeki yıl için beklentilerimizi daha da güçlendirirken, ISH fuarının yaklaşmakta olduğu bu dönemde dikkatleri üzerimize daha da fazla çekiyor. İnovasyonlarımız ile burada bir defa daha her alanda çok güçlü ve etkileyici bir show sunacağımıza eminim.”


ISH’den iki ay önce, 14-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Imm Köln 2013 Ticaret Fuarı, GROHE’nin Kaldewei ile başarılı işbirliğinin sergilendiği  güzel bir fırsat oluşturdu. İki sıhhi tesisat üreticisi, fuarın çok sayıdaki ziyaretçisine “Home Spa – Aqua Zones” konseptini birlikte sundular.


GROHE Hakkında 


Grohe AG, Avrupa'nın en büyük ve dünyanın...