29 / 04 / 2024

Siirt havalimanı toplantı

Siirt havalimanı toplantı

T.C Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Siirt Havalimanı projesi ile ilgili değerlendirme adına 23 Aralık 2014 günü saat 10:00'da Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

İstanbul Havalimanı metro hatlarında son durum ne?

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi 2 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul Havalimanı'nın ilk etabının ikinci fazı Haziran'da açılacak!

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın kalan kısımlarının açılış tarihi ile ilgili konuştu.

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Rus inşaat şirketleri Suriye’de havalimanı inşa edecek!

Suriye Planlama ve Uluslararası İşbirliği Kurumu Başkanı İmad Sabuni, Suriye-Rus hükümetler arası komisyonun toplantısında imzalanan anlaşmalar kapsamında Suriye’nin Tartus kentinde havalimanı ve aşı üretim fabrikası inşa edeceklerini açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na büyük taşınma ne zaman?

Dün İstanbul Havalimanı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın başkanlığında, taşınma tartışmalarıyla ilgili olarak tüm tarafların katıldığı toplantı gerçekleştirildi.

İstanbul Havalimanı’na taşınma kararı ertelendi!

İstanbul Havalimanı'na taşınma konusunda dün yapılan toplantıdan erteleme kararı çıktı. Taşınmanın Mart ayında yapılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı'nda taşınma toplantısı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanına planlanan büyük taşınma süreci öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan önderliğinde toplantı düzenleniyor.

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Ümraniye Belediye Meclisi'nde İstanbul Havalimanı konuşuldu!

Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Kasım ayı toplantısı belediye meclis salonunda yapıldı, toplantıda İstanbul Havalimanı konuşuldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Üçüncü havalimanıyla ilgili çalışmaların yüzde 97 oranında tamamlandığını ifade edebiliriz. Planlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu şekilde de 29 Ekim günü inşallah açılacak." dedi.

Siirt Havalimanı inşaatında inceleme!

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, pist uzatma ve onarım çalışmaları gerçekleştirilen Siirt Havalimanı’nda AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte incelemeler yaptı. 

Siirt havalimanı toplantı Haberi

Siirt havalimanı toplantı

T.C Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından; Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Gedikbaşı ve Kaynaklı yerleşim yerleri arasında ''Siirt Havalimanı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı'' yapılacaktır. 


Toplantı Yeri: Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Kültür Merkezi Kurtalan yolu Polisevi karşısı- Merkez/Siirt

Toplantı Tarihi:23/12/2014

Toplantı...