19 / 05 / 2024

sıkaylend istanbul projesi fiyatlar

sıkaylend istanbul projesi fiyatlar

Sıkaylend İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu imzasıyla yükseliyor. Sıkaylend İstanbul'da fiyatlar 330 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İstanbul Projesi için elinizi çabuk tutun! Az bir süre kaldı! Sakın kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

TOKİ 100 bin konut İstanbul projesi resmen başlıyor! O ilçeye tam 440 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Esenler projesi resmen başlıyor. Söz konusu projeyle Esenler'e 440 konut inşa edilecek.

Kanal İstanbul projesi Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Mega kent İstanbul'a yeni bir su yolu açılmasını öngören çılgın proje Kanal İstanbul, Süveyş Kanalı kadar gelir getirir mi?

Kanal İstanbul projesi neden önemli? 

Son günlerde gündemden düşmeyen ve geçtiğimiz hafta ilk kazmanın vurulduğu çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları sürüyor. Peki Kanal İstanbul projesi neden önemli? 

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı çıkılıyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Star Gazetesi köşe yazarlarından Halime Kökce bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'ne yapılan itirazları kaleme aldı.

Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul Projesi için hazırlıkların tamamlandığını kısa süre içerisinde projeye başlanacağını açıkladı. 

Kanal İstanbul projesi Montrö Sözleşmesi ile bağlantılı mı?

Kanal İstanbul Projesi, amirallerin bildirisi sebebiyle gündemden düşmüyor. Projeye itirazlar yapılmaya devam ediyor. Peki bu itirazlar neler?

sıkaylend istanbul projesi fiyatlar Haberi

sıkaylend istanbul projesi fiyatlar


Sıkaylend İstanbul Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Şişli'ye bağlı Seyrantepe ilçesinde inşa ediliyor. 3 kuleden oluşan Sıkaylend İstanbul'da 44 kulenin 1. ve 38. katları arasındaki rezidans daireler ilk etapta satışa sunuldu. TT Arena Stadı'na yakın konumda bulunan Sıkaylend İstanbul'da stad manzaralı daireler bulunuyor.


Sıkaylend İstanbul'da rezidans daireler 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2016 yılında tamamlanması planlanan Skyland İstanbul'da metrekare birim fiyatı ise 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. 


Seyrantepe Sıkaylend İstanbul'da 1+0 rezidanslar 52 - 67 metrekare, 1+1 rezidanslar 80 - 107 metrekare, 2+1 rezidanslar 117 - 133 metrekare, 3+1 rezidanslar 184 - 198 metrekare, 4+1 rezidanslar 298 - 322 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Otel, ofis, AVM, rezidans alanlarından oluşan Sıkaylend İstanbul'da 100 bin metrekare konut alanı, 100 bin metrekare...