03 / 05 / 2024

şile arazi yönetimi ne durumda

şile arazi yönetimi ne durumda

Arazi yönetim platformunun düzenlediği kamusal ve yerel belediye yöneticilerin katıldığı Arazi Yönetim Çalıştayı geçtiğimiz günlerde İstanbul Şişli'de gerçekleştirildi.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

15 maddede site yönetimi ile ilgili yayınlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimi ile ilgili yayınlar' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimi ile ilgili temel kanun maddeleri" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Smart Konut Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Smart Konut Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çağlar tarafından kuruldu. 

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Geri Kazanım Ve Atık Yönetimi Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emin Elmas tarafından kuruldu.

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Alkız tarafından kuruldu.

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

şile arazi yönetimi ne durumda Haberi

şile arazi yönetimi ne durumda


Arazi yönetim platformunun düzenlediği kamusal ve yerel belediye yöneticilerin katıldığı Arazi Yönetim Çalıştayı geçtiğimiz günlerde İstanbul Şişli'de gerçekleştirildi. 


ŞİLE, İSTANBUL'UN ÖRNEK İLÇESİ OLDU 


Dünyada yaşanan hızlı kentleşme süreci, doğal kaynakların ve çevrenin kontrolsüz kullanımı ve gelişimi, enerji arayışları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de arazilerin rasyonel kullanım ve yönetimini zorunlu hale getiriyor. Bir yandan nüfus hızla artarken diğer yandan bu nüfus için gerekli araziler azalıyor. Özellikle kırdan kente tek yönlü, hızlı ve düzensiz göçler, beraberinde kırsal alanların azalıp yok olmasını getirirken kentsel büyümeyi de menfi yönde etkiliyor. Adil paylaşım ve mutlu insanlar için Sağlıklı bir "Arazi Yönetim Modeli" nasıl olmalı sorusunun yanıta düzenlenen çalıştayda arandı. 800 kilometrekare alan üzerinde yüzde 80'i ormanlık alan olan 62 mahallesinde tarım, turizm, sanayi ve tarihi...