29 / 04 / 2024

şile arsa satışları

şile arsa satışları

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile'de arsa fiyatları ve satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı 'nın Şile - Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımcının da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

ODMD açıkladı! 2023'te satışları en çok artan ve azalan otomobil markaları neler? 

Türkiye’de 2023’te 11 ay itibarı ile otomobil satışlarında tüm zamanların rekoru yaşanırken, sadece üç markanın satışlarında düşüş yaşandığı kaydedildi. Türkiye’de faaliyet gösteren 18 marka pazarın üzerinde, 18 marka ise pazarın altında satış rakamına ulaştığı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları..

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

TOKİ duyurdu! 44 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı...

Deprem nedeni ile vatandaşlar zemini sağlam bölgelerden arsa alıp prefabrik ev yapmaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu kapsamda da devletin de prefabrik ev yapanlara verdiği hibe, arsalara olan talebi giderek artırdı. KDV'den muaf arsa satışı için TOKİ görevlendirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Arsa ve tarlalara olan talep satışları etkiledi, fiyatlar tavan yaptı!

Endeksa, arsa ve arazi satışlarındaki rekor artışın fiyatlara yansımasını inceledi. Endeksa verilerine göre Türkiye genelinde arsa fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 90,5 seviyesinde gerçekleşti.

şile arsa satışları Haberi

şile arsa satışları

Şile yeni proje çalışmalarıyla Oarsa satışlarında tavan yaptı. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı. 

Şile-Ağava bölgesindeki Bucaklı, Değirmençayırı, Geredeli, Göçe, Hasanlı, Kumbaba, Kurfallı ve Yaka Köyleri'nde arsaların metrekaresi 100 TL'nin üstünde. 

Şile Belediyesi'nin l/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından bu değerin 3-4 misli artması da bekleniyor. 


Yeni...