29 / 04 / 2024

şile askeri lojmanlar yıkımı

şile askeri lojmanlar yıkımı

İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat aldı...

Seyrantepe'deki polis lojmanları yeniden yapılacak! İhaleyi DAP Yapı'nın iştiraki Eltes İnşaat kazandı

İstanbul Seyrantepe'deki polis lojmanları, önce TOKİ'ye sonra Emlak Konut'a geçtiği duyuruldu. Buna göre, değerli arazisi ranta açıldı ve lüks konutlar yapılması için ihale ile bir şirkete verildi. 

Çekmeköy Taşdelen'deki askeri araziye yapılaşma izni!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan yaklaşık 860 bin metrekarelik eski askeri alan yeni konut alanı olarak ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı plan ile  bölgede AVM, otel ve rezidans yapılabilecek. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Şehir dışına taşınan askeri okullarla ilgili flaş karar!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi için yıkımlar başlıyor! 

Zeytinburnu’nun tam merkezinde yapılması planlanan 55 bin metrekarelik millet bahçesi için askeri lojmanların yıkım çalışmaları başladı...

Zeytinburnu'nda yıkılacak askeri lojmanlardaki ağaçlar, millet bahçesinde korunacak!  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Askeri Lojmanlarında yer alan ağaçların tamamını koruyacağız. Çünkü buradaki ağaçların hepsi millet bahçesi için vazgeçilmez unsurlardır'' dedi.

İş Bankası'nda kamu lojmanlarına yüzde 0,95 faiz oranıyla ev kredisi! 

Türkiye İş Bankası, kamuya ait lojmanların ihale yoluyla satışında ev kredisi kullandırılmasına yönelik anlaşma yaptı. İş Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladı...

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Haydarpaşa GATA’nın imarı değiştirildi!

Eski Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nin KHK ile askeri amaçlı kullanımının sona ermesinden sonra  imar planları da değiştirildi.

şile askeri lojmanlar yıkımı Haberi

şile askeri lojmanlar yıkımı



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihale talimatı verilmiş bulunan ve  6306 sayılı Kanun kapsamında yıkımı istenen İstanbul Beykoz, Çatalca, Çekmeköy (Sarıgazi), Hadımköy, Tuzla, Şile, Üsküdar (Koşuyolu) İlçelerindeki Milli Savunma Bakanlığı’na ait toplam 48 adet binanın yıkım ihalesini Akkaya İnşaat Taahhüt Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. aldı.  Akkaya İnşaat çalışmalara 3 Nisan 2015 tarihinde başladı. Çekmeköy Sarıgazi Askeri Lojmanlarının yıkımı 2013 yılında...