10 / 05 / 2024

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar durumu

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar durumu

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

En büyük banknot 200 TL ile artık ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli artarken en büyük banknot olan 200 TL değerini kaybetti. Artık 200 lira ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor. 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Binalarda kolon demirlerinin bükülmesi riskli mi, değil mi? 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra binaların depreme dayanıklıkları ve inşalarında yapılan hatalar sık sık gündeme gelmeye başladı. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bir inşaatta kolon demirlerinin büküldüğünü belirtti. Peki bu riskli mi?

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük depremler yine olacak! Deprem uzmanı 3 madde ile açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, yaptığı bir son dakika açıklaması ile büyük depremlerin yine olacağını belirtti. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Büyük depreme saatler kaldı! Uzman isimler resmen açıkladı! Şimdi bakın! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Düzce Depremi'nin yıldönümü olan 12 Kasım tarihinde yani bugün 81 ilde büyük bir tatbikat düzenleyecek. Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bugün saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar durumu Haberi

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19 Haziran 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı. İmar planı 21 Ocak 2019 tarihinde askıdan indirilecek.

İmar planı için...