03 / 05 / 2024

Şile Devlet Hastanesi projesi

Şile Devlet Hastanesi projesi

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Yeni Şile Devlet Hastanemizin projesini tanıtarak, yeni hizmet ve yatırımlara yeşil ışık yaktı.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Şile Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, inşaatında sona gelinen Yeni Şile Devlet Hastanemizi ziyaret ederek, incelemeler yaptı.

Kocaeli Devlet Hastanesi time lapse tekniği ile görüntülendi!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 2 yıl süren inşaatı time lapse tekniği ile görüntülendi. 2 yıllık inşaat süreci 2 dakika 22 saniyede anlatıldı.

Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor!

Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Şile Devlet Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Yeni Şile Devlet Hastanemizin projesini tanıtarak, yeni hizmet ve yatırımlara yeşil ışık yaktı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İhalesi 15 Mayıs 2012'de, yapımına ise 12 Ekim 2012 tarihinde bina inşaatına, 2015 yılında ise Gümüşhane Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yol yapımına başlanan Gümüşhane Devlet Hastanesi bir türlü açılamıyor.

Samsun Terme Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

2014 yılında inşaatına başlanan Samsun Terme Devlet Hastanesi; diyaliz, diş polikliniği, acil servis birimleri, poliklinikler ve diğer birimler ile modern binasında hizmete başladı.

Batman Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Batman’da yapılması beklenen Devlet Hastanesi'nin inşa yeri ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Belediye Emekli TOKİ ve Kuyu Köyü istikametinde kendince daha uygun 3 farklı yer önerisinde bulundu.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırım çalışmaları başladı!

Düzce’de inşaatı tamamlanan Atatürk Devlet Hastanesi binasının etrafındaki bağlantı yolları ile alt ve üst yapı çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından tamamlandı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Şile Devlet Hastanesi projesi Haberi

Şile Devlet Hastanesi projesi


Şile’nin en önemli sorunlarından biri haline gelen sağlık sorununa çare Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu oldu. Şile’mizin ve tüm köylerimizin ihtiyacını karşılayacak olan 100 yataklı ve tam kapasiteli devlet hastanesinin proje çalışmaları tamamlandı. Projeyi tanıtan Başkan Tabakoğlu; bizler vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şileli vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Yeni devlet hastanesinin Şileyi sağlık alanında ileriye taşıyacağına inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu. Yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak.


TEDAVİ İÇİN İLÇE DIŞINA GİTMEYE SON


Projenin tamamlanması ile birlikte köylerin de hastane yetersizliği ve ulaşım eksikliğinden kaynaklı sıkıntıları son buluyor. Şile-İstanbul yolu üzerinde Meşrutiyet Kavşağı karşısı, OGM yanına yapılacak olan hastane Şile-Ağva Otoyolu’nun da tamamlanması ile tüm mahallelere yakın hale gelecek. Otoyolun tamamlanması...